28 November 2009

BILA ARTIS BERSOSIAL...

Mungkin mereka dah habis shooting atau dah tak ada kerja agaknya. Maka dengan itu, mereka pun berhibur demi memenuhi masa lapang bagi mengisi kekosongan hidup yang sementara ini!  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  www.myartis.com 2009

26 November 2009

LAN KRISTAL NIKAH 6 DISEMBER

Pada 6 Disember ini, Lan Kristal, atau nama sebenarnya Mohd. Razlan Mohamed Yusof bakal menjadi suami kepada tunangannya Ain atau nama penuhnya Nur Sheila Hassim. Ini kerana, mereka telahpun menghantar kad undangan majlis perkahwinan mereka itu kepada media dan jemputan lain.

Difahamkan, Majlis pertama akan diadakan di rumah tunangnya Ain pada 6 Disember 2009 (Kampung Seri Aman, Batu 13, Puchong, Selangor) manakala sebelah Lan pula pada 20 Disember di Taman Permata, Kuala Lumpur.

Umum mungkin sudah sedia maklum yang sebelum ini Lan pernah bertunang secara senyap-senyap kira-kira setahun lalu. Seterusnya, hanya segelintir media dan peminat sahaja yang berjaya menghidunya selepas gambar tunang mereka diperolehi daripada 'orang dalam'.


Kad Kahwin Lan...
Gambar Kenangan Pertunangan kira-kira setahun lalu...  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  myartis 2008

24 November 2009

PARTI HARI JADI YANG 'HANGAT'..!

Memang meriah bila artis berkumpul dan berparti. Namun yang tak sedapnya tu, mereka ni kadangkala lupa diri hingga melakukan perbuatan yang boleh mendatangkan fitnah dan dosa. Tambah-tambah apabila parti yang dikatakan parti hari jadi tu dibuat disebuah kelab hiburan yang menyediakan tarian ala 'tiger show'!

Bagaimanapun, gambar ni mungkin bukan gambar baru dan artis terbabit yang sebahagiannya sudah bergelar mak budak kemungkinan sudah insaf sekarang. Namun begitu, bak kata orang... bangkai yang disorok di bawah karpet, lama kelamaan pasti akan berbau jua. tak gitu?


Klik untuk gambar besar..!
GAMBAR LAIN - SILA KLIK!


  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  myartis 2008

DJ RADIO BOGEL??

Apa motif wanita yang dikatakan DJ sebuah radio warna 'tomato' ni berbogel sememangnya kurang pasti. Mungkin dia 'kepanasan' agaknya hingga sanggup menanggalkan bajunya untuk tatapan lelaki.. ataupun mungkin dia mabuk sakan hingga lupa dunia dan akhirat! Allahualam...


Klik untuk gambar besar..!!
Sumber: peminat myartis

  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  myartis 2008

19 November 2009

KEKASIH NORA DANISH??

Dengarnya... gambar ni gambar terbaru sekitar bulan November. Kalau betullah kekasih, tahniah diucapkan semoga hubungan mereka berpanjangan hingga ke jinjang pelamin. Bak kata pepatah, buang yang keroh... ambil yang jernih!  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  myartis 2008

17 November 2009

ANAK ANGKAT MISHA MAKIN BERGAYA...

Adam dan Kyra - Anak angkat Misha Omar dan kakaknya..


KLIK UNTUK GAMBAR BESAR..!


  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  myartis 2008

13 November 2009

AKSI SEKSI ZAHIDA RAFIK

Beginilah kehidupan seorang artis yang diselubungi populariti. Mereka seolah-olah inginkan perhatian dan kontroversi bagi melonjakkan nama mereka dalam dunia seni yang penuh cabaran. Harapan kita... moga satu saat nanti, mereka ini insaf dan mengerti bahawa hidup ini bukan selamanya dan populariti akan lenyap jua..!


Klik untuk gambar besar...!  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  myartis 2008

06 November 2009

ARTIS TERLIBAT KEMALANGAN MAUT?

Lokasi: Jalan Lingkaran Tengah 2 Kepong, Kuala Lumpur
Tarikh: 5 Nov 2009
Jam: 1 pagi

Info: Nama penunggang motosikal- maut di tempat kejadian ialah Tuan Mohamad Nul Hakim Tuan Long, 21 tahun berasal dari Pengkalan Kubor, Tumpa, Kelantan. Kereta yang melanggar adalah kepunyaan seorang artis popular dan punca kemalangan maut ini masih dalam siatan pihak polis.


GAMBAR TERKINI EMPUNYA KERETA..sumber gambar: email peminat myartis


  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  myartis 2008