30 January 2010

FASHA SANDHA ENJOY DI KELAB MALAM?

Fasha Sandha sememangnya lembut dan memiliki sifat kewanitaan di luar, di dalam filem mahupun drama yang dilakonkannya. Bagaimanapun, gambar ini menunjukkan sebaliknya. Dia didakwa seperti seronok mengunjungi kelab-kelab malam untuk berhibur bersama rakan-rakan. Betul ke?

Jika betul, sikap seperti inilah yang kadangkala membuat peminat menjadi bosan terhadap segelintir artis yang didakwa 'pandai' berlakon. Kata mereka, sikap artis seperti ini boleh dikategorikan sebagai 'burung hantu', siang lain... malam lain!

Harapan kita, walau artis mana sekalipun... semoga mereka insaf dan sedar bahawa sebagai 'public figure' mereka seharusnya menunjukkan contoh tauladan yang baik pada peminat!


Klik untuk gambar besar...!  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  www.myartis.com 2010

27 January 2010

HARI JADI RAYQAL - ANAK NORA DANISH

Usia anak Nora Danish, Rayqal kini sudah genap setahun. Atas sebab-sebab itulah maka Nora telah membuat satu majlis ulang tahun pertama anaknya itu dengan penuh meriah. Dengar kata, majlis tersebut dibuat di halaman rumah Jejai, bekas suami Nora. Emmmm... baguslah kalau begitu..! Tapi maaf... gambar potong kek tak ada, hu hu...

  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  www.myartis.com 2010

26 January 2010

BUNG DAN ZIZIE ENJOY SAKAN....

Gambar ini didakwa dirakam pada 23 Januari 2010, di club Shen - WR, Kota Kinabalu, Sabah. Pasangan dua sejoli ni dikatakan berdancing sampai jam 4 pagi... fuhh, tak letih ke Bung? Apa-apapun... semoga berbahgia hendaknya!


Klik untuk gambar besar..!

  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  www.myartis.com 2010

22 January 2010

DUDA SITI NURDIANA KAHWIN SENYAP...

Setelah berpisah dengan Siti Nurdiana pada 14 September tahun lalu, akhirnya Faizal Yusop kembali mendirikan rumahtangga dengan pasangan hatinya Munirah, yang dikatakan berlangsung di Taman Ibu Kota, Setapak, Kuala Lumpur.

Meskipun dalam beberapa temubual media sebelum ini, pelakon tersebut didakwa tidak mengaku sudah berkahwin hujung minggu lalu, namun bangkai yang disorok di bawah karpet pasti akan berbau jua. Dengan tersiarnya gambar kahwin ini, apakah Faizal masih akan berdolak-dalih mengatakan dia 'masih duda' atau mungkin mendakwa gambar tersebut sekadar babak dalam 'drama'? Sabar ajalah..!!


Klik untuk gambar besar..!  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  www.myartis.com 2010

20 January 2010

MAK NYAH MERIAHKAN BIRTHDAY UMIE..

Majlis sambutan hari lahir ini didakwa dianjurkan oleh rakan-rakan Umie Aida dan diadakan di rumah Erma, kakak Umie. Antara show yang hangat pada majlis tersebut ialah aksi mak nyah yang meniru gaya wanita popular dunia seperti Pussycat Dolls, Wonder Girls dan pelbagai lagi... Sian Umie, kalau buat majlis doa selamat kan berkat!

  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  www.myartis.com 2010

18 January 2010

STACY BARU DAPAT KERETA...

Setelah sabar menunggu... akhirnya Stacy menerima hadiah kereta yang dimenanginya beberapa tahun dahulu dalam Pertandingan Akademi Fantasia. Walaupun 'terlebih sudaa'... Namun tahniah diucapkan pada Stacy!


Klik untuk gambar besar..!  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  www.myartis.com 2010

15 January 2010

LISA SURIHANI... DULU-DULU

Jom kita lihat wajah Lisa Surihani ketika beliau masih belum popular. Apakah sama cantik seperti sekarang? Atau sekadar biasa-biasa sahaja!


Klik untuk gambar besar..!

  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  www.myartis.com 2010

07 January 2010

PERKAHWINAN AZLIYANTI IBBERAHIM

Gambar perkahwinan pembaca berita TV3 Azliyanti Ibberahim. Semoga berkekalan hingga ke anak cucu...  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  www.myartis.com 2010

02 January 2010

IKRAM, FAUZIAH GHOUS & LANA NORDIN

Gambar-gambar mesra yang dirakam di Langkawi, Kedah semperna penggambaran drama yang melibatkan Fauziah Ghous, Ikram dan Lana Nordin. Aikkk... dua-dua sekali pun mau ka Ikram??

  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  www.myartis.com 2009