30 January 2021

SELEPAS CIUM PIPI, CIUM KETIAK PULA - NETIZEN MELUAT TENGOK AKSI AYDA & NABILPasangan Ayda Jebat dan Nabil Mahir yang hampir sebulan bergelar suami isteri itu dilihat sering berkongsi aksi mesra serta momen bahagia mereka di media sosial untuk tatapan umum.

Jika sebelum ini Ayda berkongsi video suaminya tidak berhenti mencium isterinya, terkini penyanyi dan pelakon itu baru-baru ini sekali lagi memuat naik video mesra di Insta Story.

Ayda turut mendedahkan suaminya bukan sahaja suka bermanja tetapi turut suka menghidu ketiaknya. Ayda turut menulis kapsyen dimana dia sangkakan isteri sahaja yang suka bau ketiak suami tetapi dalam kisahnya lain pula yang berlaku.

Klik untuk gambar besarBagaimanapun, perkongsian Ayda itu menimbulkan rasa kurang senang netizen yang menyifatkan video yang dikongsikan agak keterlaluan lebih-lebih lagi buat budak sekolah. Kata netizen lagi, meskipun baru berkahwin tidak perlu kongsikan video mesra mereka untuk tatapan umum.

Untuk makluman, Ayda dan Nabil telah diijabkabulkan dengan sekali lafaz pada tanggal 1 Januari 2021 yang lalu setelah lapan bulan mengikat tali pertunangan.


KLIK DIBAWAH UNTUK TONTON VIDEOwww.myartis.com / Sumber: Rotikaya

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: