24 July 2017

BERSELUAR JEANS KOYAK - NORA DANISH DIKECAM



Memuatnaik gambar beliau memakai seluar jeans yang koyak di bahagian lutut serta peha, pelakon Nora Danish telah menerima kecaman daripada netizen.

Rata-ratanya netizen menyatakan bahawa jeans yang dipakai oleh Nora itu kelihatan pelik dan ia agak seksi.



"PAKAI TUDUNG LABUH, TUNJUK PENUMBUK" - UQASHA



Pelakon Uqasha Senrose baru-baru ini telah bekongsi video mengenai situasi dirinya berdepan dengan wanita bertudung labuh. Bagaimanapun, video telah pun dipadam.

Dalam perkongsian video pendek tersebut, Uqasha menyatakan bahawa dia dalam perjalanan untuk balik ke kampungnya di Kelantan dan dalam perjalanan tersebut, Uqasha telah berhenti di sebuah stesen minyak.



36 FOTO - SEKITAR BIRTHDAY KE-3 LARA ALANA & RUMAH TERBUKA SCHAWAL



Semalam pasangan Awal Ashaari dan Scha Al-Yahya telah mengadakan majlis rumah terbuka serta sambutan hari lahir ke-3 buat anak mereka, Lara Alana.

Majlis yang diadakan secara sederhana itu dihadiri oleh ahli keluarga, teman rapat dan rakan-rakan artis.

Jom tengok!



JIHAN MUSE MASUK HOSPITAL, BUANG APENDIKS



"Penangan trending #1 terus masuk hospital operate appendix kesiannya akak Jihan Muse... Semoga cepat sembuh ya..." tulis penolong penerbit untuk progran MeleTop, Muhamad Nor Hisyamuddin Sahak mengenai pelawak dan aktres, Jihan Muse.

Baru-baru ini, isteri kepada pelakon Ungku Hariz ini telah dimasukkan ke hospital untuk menjalani pembedahan membuang apendiks.



"GURAU PASAL JAM ROLEX PUN JADI ISU" - ALIFF SYUKRI



Dek kerana memuatnaik video sedang makan ditengah-tengah kawasan lapang di Switzerland sambil menunjukkan jam tangan Rolex yang baru sahaja beliau beli, Datuk Aliff Syukri Kamarzaman menerima kecaman daripada netizen.

Menerusi Instagram, Aliff sempat meluahkan rasa sedih kerana dikritik gara-gara bergurau beliau mempunyai jam tangan mahal berjenama Rolex tempoh hari.

"Kenapalah orang melayu ni suka mengutuk. Saya bergurau saja pasal jam rolex tu pun boleh jadi isu gara-gara makan di lantai cuba tengok balik video tu. Kalau korang tau dan biasa ke oversea tau lah kenapa saya buat macam ni.



23 July 2017

14 GAMBAR - RAGAM & WAJAH TERKINI INARA, ANAK IDZHAM ISMAIL



"Bersyukur sangat sebab Inara dah selesai melakukan pembedahan dan semakin sihat.

"Seawal kelahiran Inara, daddy asyik tengok Inara dari jauh, tak dapat pegang, tak dapat peluk macam orang lain peluk anak dia.

"Pernah daddy tanya "kenapa Inara yang dipilih" hampir jatuh daddy masa tu bila dapat tahu Inara sakit, hampir mengalah daddy bila buntu untuk cari jalan untuk operation Inara.



AKSI 'MANJA' SYAFIQ KYLE & HANNAH DELISHA DIKECAM



Gara-gara babak 'manja' pelakon Syafiq Kyle dengan pelakon Hannah Delisha, drama 'Mencintaimu Mr Photographer' yang sebelum ini mendapat sambutan yang agak baik daripada penonton itu kini bertukar menjadi kecaman netizen

Rata-rata menyifatkan 'Mencintaimu Mr Photoghrapher' adalah sebuah drama yang sanggup mengabaikan nilai sensitiviti masyarakat beragama Islam apabila terdapat adegan yang tidak sepatutnya disiarkan.

Antara yang menjadi perhatian apabila babak Syafiq yang dilihat memeluk sambil menyandarkan kepalanya pada bahagian atas dada Hannah.



LORI LANGGAR LARI - KAMAL ADLI SYUKUR TAK CEDERA PARAH



Minggu lalu, pelakon Kamal Adli telah menjadi mangsa langgar lari apabila motosikal ditunggangnya terbabit dalam kemalangan dengan sebuah lori di Lebuh Raya Lingkaran Tengah 2 (MRR2).

Kamal bagaimanapun bersyukur apabila beliau tidak mengalami kecederaan parah dalam insiden yang boleh meragut nyawa itu.

"Kejadian berlaku ketika saya pulang daripada bermain bola, sekitar jam 2 pagi di MRR2. Secara tiba-tiba sebuah lori memotong laluan dengan laju tanpa menyalakan lampu amaran terlebih dulu.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...