25 October 2014

BERTUNANG HARI INI - SIKAP SHARIFAH SAKINAH TETAP AKAN 'GILA-GILA'



"OMG!! Beautiful @WHITEDISTRICTKL cantik depa buat.. Kemas dan memahami konsep apa yang client nak good job.. Love lovee," ujar Sharifah Sakinah merujuk mengenai persiapan pertunanganya.

Untuk info, Sakinah akan melangsungkan pertunangan dengan Aliff Adha Jamil, 26, hari ini. Manakala majlis pernikahannya pula bakal dilangsungkan pada 28 Mac 2015.

Ditanya mengenai sikapnya yang gila-gila sebelum ini, kata Sakinah: "Saya masih akan jadi diri sendiri dan tidak akan berubah menjadi seorang yang hipokrit".



CUBAAN SAMUN - 'TINTED CERMIN' SELAMATKAN DIRA ABU ZAHAR



"Subhanallah... Bila Jalan singkat jadi pilihan hidup, ada yang terleka bahawa ada kehidupan lain yang terkesan. Yes, cubaan untuk menyamun Tapi nasib saya sedikit baik, sebab: 1. Allah masih sayang kan saya 2. Tinted kereta sedikit membantu - Impak cermin pecah tidak Lah teruk mana. 3. Tindakan Cepat tidak panik ( hasil didikan dive master supaya Jgn Cepat panik ketika dalam laut dalam), bikin usaha Si penyamun jadi Sia-sia.

"Misi sang penyamun gagal!! Jadi, anda semua pls berhati2. Jangan leka. Semangat kene kuat k. Walau apa pun berlaku. Kepada sang penyamun, Maaf.... Tidak semua yang Kita rancang akan terlaksana. Jgn lupa Allah SWT Maha.... Jaga diri anda," demikian kata pelakon Dira Abu Zahar selepas berdepan detik cemas apabila cubaan samun ke atas dirinya gagal.

Klik gambar untuk size besar


SERLAHKAN GAYA ANDA DI GLASSES ONLINE - PENJIMATAN HEBAT SEHINGGA 50%





Serlahkan gaya anda dengan pelbagai pilihan kacamata yang menawan. Anda juga boleh tampil bergaya seperti artis dan selebriti popular dengan memakai kacamata eksklusif seperti RayBan, Oakley, Prada dan banyak lagi pilihan menarik.

Kini terdapat tawaran istimewa dengan potongan harga sehingga 50 peratus.

Klik di sini untuk mengetahui mengenai GlassesOnline dengan lebih lanjut.








         ________________________




24 October 2014

9 GAMBAR - RAGAM AIDIL ZAFUAN & ZAREMA MAKAN ANGIN



Gambar menarik Aidil Zafuan dan isteri, Zarema Zainal makan angin di Legoland Johor Bahru sementara menanti lahirnya cahaya mata sulung.

Untuk info, mereka bukan pergi berdua... tetapi ditemani oleh kembar Zafuan iaitu Zaquan Adha dan isterinya Ayu Raudhah.Waahhh... best lah. Heh!

Jom tengok!

Klik gambar untuk size besar


BEKAS PESERTA FEAR FACTOR 'BERSELFIE' BERSAMA JENAZAH AYAH



Gambar seorang bekas peserta Fear Factor dan pernah menjadi Gadis Harian Metro yang menjadi bahan kutukan di alam maya apabila berselfie bersama jenazah ayahnya. Menurut segelintir pihak, meskipun niatnya mungkin hanya mahu merakamkan saat sedih itu... namun tindakannya itu amat tidak wajar.

Menurut segelintir daripada mereka, bukan sekadar selfie di rumah, malah beliau turut merakam gambar ibunya menangis di kuburan.

Klik gambar untuk size besar


PENYANYI, ANTARA PESERTA 'I WANT TO TOUCH A DOG'



Ramai yang marah apabila program gila 'I Want To Touch A Dog' dilaksanakan oleh segelintir individu yang mengaku sebagai umat Islam. Dan yang paling sedih, terdapat juga artis kita yang turut hadir bagi menyokong program tersebut.

Antaranya ialah seorang penyanyi indie yang secara terang-terangan menepek gambarnya membelai anjing menerusi akaun Instagram miliknya. Malah dia juga secara terang-terangan menyokong program anjuran sebuah badan NGO itu.

Klik gambar untuk size besar


23 October 2014

FAR EAST LANCAR ALBUM BARU 'AKU ZIKIRKAN NAMA-MU'



Satu majlis pelancaran album baru Far East yang berjudul 'Aku Zikirkan Nama-Mu' telah berlangsung pada 21 Oktober 2014 (Selasa) di Restoran Rebung, Bangsar, Kuala Lumpur.

Far East sebuah kumpulan nasyid yang sudah bertapak di dalam persada muzik tanahair sejak dari tahun 2001. Pembabitan mereka dalam industri muzik tanahair lebih dari sepuluh tahun ini, telah membolehkan anak-anak muda ini menimba pengalaman dengan mengadakan persembahan di seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak, Singapura, Thailand, Indonesia, India dan negara-negara lain.

Klik gambar untuk size besar


7 GAMBAR - AKSI KEMBAR SEPASANG NURUL SYUHADA NURUL AIN



Inilah dia wajah yang dinanti-nantikan oleh ramai pihak iaitu wajah anak kembar sepasang (lelaki dan perempuan) Nurul Syuhada Nurul Ain yang dilahirkan pada 21 September 2014.

Artikel terdahulu:
Untuk info, seorang dari kembar ini dilahirkan secara normal manakala seorang lagi secara pembedahan. Myartis.com merupakan media online terawal yang menyiarkan berita mengenai kembar tersebut pada September lalu.

Klik gambar untuk size besar


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...