27 September 2016

9 GAMBAR - ULANGTAHUN KELAHIRAN YANA SAMSUDIN YANG KE-31



"3 dekad yang lalu, wanita (ibu Yana Samsudin) ini lah yang bersakit-sakitan bertarung nyawa melahirkan aku.

"Semoga doaku tidak putus untuk mu mak.. "Ya Allah, ampun kan dosa ibu bapa ku, tempatkan lah roh mereka di kalangan orang yang beriman apabila mereka meninggal dunia kelak.



ALMY NADIA SELAMAT BERSALIN ANAK KEDUA



Alhamdulillah! Tahniah kami ucapkan buat Fizz Fairuz dan Almy Nadia atas kelahiran bayi kedua mereka sekitar jam 9 malam semalam.

Berita gembira ini dikongsikan oleh Fizz menerusi laman Instagramnya dengan memuatnaik gambar isterinya sedang mendukung bayi kedua mereka.



6 FOTO & 2 VIDEO - BILA HAIRUL AZREEN SEKELUARGA JUMPA MAHATHIR & ISTERI DI LONDON



Beruntungnya Hairul Azreen sekeluarga bila dapat berjumpa dengan bekas Perdana Menteri Malaysia, Tun Dato' Seri Dr Mahathir Mohamad bersama isterinya Tun Siti Hasmah ketika bercuti di London.

Lebih beruntung anaknya, Yusuf Iskandar yang bukan sahaja dapat berjumpa malah didukung oleh Tun Siti Hasmah. Bertuahnya Yusuf... bila dah besar nanti boleh tonton semula, sebab ayah dan ibu Yusuf sempat merakamkan memori indah itu.



LEPAS ISU SKANDAL, ADEL AKUI TAK SENGAJA SEBUT 'TOTO'



Bagi orang semenanjung, perkataan 'toto' mungkin tidak memberi makna besar melainkan bermakna 'selimut toto' atau 'nombor ramalan toto'.

Namun di Sabah, sebutan 'toto' dikatakan satu perkataan kurang sopan bagi masyarakat Kadazan Dusun yang membawa maksud 'alat sulit' wanita.

Sehubungan itu, penyanyi yang lahir melalui program Akademi Fantasia 2014, Adel, 23, tidak menyangka aksinya melatah perkataan tersebut menjadi viral ketika menjadi artis undangan program Hlive, semalam.



26 September 2016

15 GAMBAR - ADIRA SAMBUT BIRTHDAY BERSAMA PEMINAT



Adira Suhaimi baru-baru ini telah menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke-25 bersama peminatnya bertempat di Red Box The Gardens Mid Valley.

Suami kepada Adira iaitu Datuk Seri Adnan Abu atau Datuk Red juga turut hadir bersama bagi memeriahkan lagi majlis tersebut.

Jom lihat!



DATUK SERI ADNAN MEMANG GATAL - AKUI DATIN RED



"Sekuat mane badai datang, kami still together, walaupun dia memang gatai nak berbini banyak cinta n kasih kami tak goyang, this is true love.

"25/09/05 -25/09/16. 11 tahun bersame Suke duke, susah senang,ketawe menangis, dia penghibur hati, dia suke menyakitkn hati, dia kawan, dia sahabat, dia tempat bergantung, dia tempat mengadu, bermanje dialah suami dunia akhirat," demikian kata Datin Red di laman IGnya.



20 GAMBAR - SAHARUL RIDZWAN & ISTERI HONEYMOON DI SINGAPURA & INDONESIA



Baru-baru ini, pelakon Saharul Ridzwan dan isterinya, Qaabila Deena Emir Mohamed Akif Emir telah pergi berbulan madu di Singapura dan kini mereka sedang menikmati bulan madu di Indonesia pula.

Menerusi gambar yang dimuatnaik oleh pasangan ini di laman Instagram masing-masing, Saharul dan isteri bukan main romantik lagi ketika disana.

Jom kita lihat gambar-gambar sekitar bulan madu mereka ini.



HABIS PANTANG - RAJA FARAH PERLU MASA DEDAH WAJAH ANAK



Walaupun dirinya sudah pun habis berpantang beberapa hari lalu, pelakon Raja Farah Raja Aziz, 28, belum bersedia berkongsi gambar wajah Imran Iskandar iaitu anak sulungnya hasil perkahwinannya dengan Iskandar Ismail, 34.

Kata Raja Farah, antara sebab belum bersedia berkongsi adalah kerana bayinya yang dilahirkan pada 10 Ogos lalu itu perlu rehat yang secukupnya dan dirinya baru melepasi fasa pemulihan dan masih berusaha menstabilkan diri.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...