23 September 2017

ISU 'BIGO LIVE' - MICHAEL ANG HARAP NETIZEN MAAFKAN FATHIA LATIFF


"Ok jumpa makcik ni kat set! Ok dia dah mengaku dan rasa bersalah dan ingin memperbaiki diri! Kita maafkan dan berdoa kan untuk dia agar benda-benda bodoh seperti ini tak terjadi lagi! #staystrong #everyonemakemistake #atleastmengakudarilari



"PANDAI NGAJI SEBELUM MAK AYAH TUTUP MATA" - NABIL AHMAD


Satu transformasi baru perjalanan hidup selebriti popular, Nabil Ahmad sejak dipilih menjadi tetamu Allah SWT pada 2015 dan bergelar 'Pak Haji'.



5 GAMBAR - PELAKON PUTRI NAJUWA SELAMAT NIKAH


Tahniah kami ucapkan kepada pelakon Putri Najuwa, 32 apabila dirinya dan pasangannya, Muhammad Zaid, 34, Samsuri selamat diijabkabulkan dengan dua kali lafaz tepat jam 8.45 malam semalam.



BABAK CIUM FATTAH AMIN & JANNA NICK - MICHAEL ANG NAFI ADA


"Takkanlah saya sebodoh itu untuk menghasilkan babak bercium. Ini Malaysia. Semestinya saya peka dalam soal sensitiviti di negara kita. Tiada istilah bercium atau menggunakan 'camera trick' pun.



22 September 2017

SOAL ZURIAT - ALYAH TAK PUTUS ASA BERDOA


Selepas lima tahun mendirikan rumah tangga dengan pengarah muzik, Datuk Ramli MS, Penyanyi Datin Alyah mengakui yang dia tidak pernah berputus asa untuk terus berdoa agar memiliki zuriat sendiri.