24 August 2009

SAYANG... MARSHANDA DIDAKWA GILA!!

Sudahkah anda menonton Video Marshanda yang didakwa Gila sambil Mabuk Nangis? Bila menonton video tersebut, alangkah sayangnya melihat bakat yang dipersiakan oleh pelakon berbakat yang popular dengan sinetron Bidadari, Putri Yang Terbuang, Solehah dan terkini Aqso dan Madina itu.



Antara yang paling hangat ialah video berjudul who do you think you are?. Ia membuat kita termenung sejenak dan berfikir, benarkah marshanda gila? Malah ada juga berita yang mengatakan bahawa marshanda mereng kerana menggunakan dadah! Allahualam...!

Meskipun video tersebut telah dibuang oleh Marshanda sendiri, namun hingga kini masih banyak pihak yang menyebarkannya dan tertanya-tanya tentang motif dan tahap kesihatan Marshanda.

"Kelihatannya dalam Sinetron Marshanda amat baik dan alim. Saya bagai tak percaya dia berkelakuan begitu dan sikapnya amat berbeza sekali berbanding lakonannya," ujar seorang peminat.

Bagaimanapun, menurut Pengurus artis itu, Marshanda sekadar tertekan dan dia telah mendapatkan rawatan di hospital. Beliau yang ditemai oleh ibu pelakon terbabit yang kelihatan sugul menerangkan perkara ini dalam satu wawancara TV.

Berikut adalah transkrip dendam Marshanda di dalam videonya:

"Buat semua yang nyakitin guee ...
Lagu ini kayanya paling cocok buat temen temen SD gue, yang musuhin gue waktu gue SD, gue ngga punya temen, gue struggle kaya orang gila disekolah gue sendiri, yang jahat jahat.

Adinda Mutiara Sabila Purnomo Sidi, makan Neeeh!! dan semua temen temen loe yang ngikutin loe!

Gue tau, loe ketua, loe apa gila loe, loe paling jago dari kelas 1 mpe kelas 6 loe rangking 1 terus. Whooo mantab selamat yah

Loe? loe add gue di facebook, gue aproove loe man?

sama antita, ya alloh cewe paling cantik seduania gitu dheee , ada tuh tita gitu, ada cewe baru masuk kelas 3 gitu dhee...

Udah deh .. pokoknya dia ngerasa dia paling keren gitu dhee dari gue gitu dhee.

Sama Muhammad Zaffi Widodo yang pernahah insult gue ngajak gue ke depan kelas ? inget loe ngapain??

Sok ganteng loe fii, jijie tau ngga.. jijie .. whooeeekk!!!

Groove it! im a Groove Man!""

no offense for anyone



who do you think you are?
TONTON VIDEO DI YOUTUBE:
http://www.youtube.com/watch?v=AYK5CejqqG0




Marshanda nangis sakan
TONTON VIDEO DI YOUTUBE:
http://www.youtube.com/watch?v=a7l540pgp64

    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")
    myartis 2009

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...