11 May 2011

ALIF AF9 PELUK KEKASIH BARU..??

Awalnya, ramai yang menyangka kekasih Alif Af9, masih Salima AF. Namun sebenarnya, antara Alif dan Salima sudah tidak mempunyai apa-apa hubungan lagi sekarang.

"Memang saya pernah menjalinkan hubungan cinta dengan Salima. Saya mula kenal dengan dia ketika kami buat show sama-sama pada tahun 2009. Sejak dari situlah hubungan kami mula jadi semakin rapat dan kami terus menjalinkan hubungan sebagai pasangan kekasih.

"Namun, hubungan kami hanya dapat kekal bertahan selama setahun lebih dan kami telah pun putus cinta kira-kira empat bulan sebelum saya menjejakkan kaki ke Akademi Fantasia Musim sembilan." jelas Alif dipetik sebagai berkata.

Mengenai gambar mesranya dengan gadis bernama Aishah, peserta AF9 itu mengakui amat senang bersama Aishah kerana sikapnya yang menarik.

"Saya pun tak sangka, begitu cepat pula berjumpa dengan kekasih baru. Mungkin sifat dan sikap yang ada pada kekasih baru saya yang bernama Aishah ini buat saya senang bersama dengannya. Kami juga serasi. Sebab itulah saya rasa kami boleh bersama selamanya. Insya Allah..," tambahnya lagi.


Klik untuk imej besar...
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
www.myartis.com 2011

No comments: