19 November 2011

GAMBAR SANA SINI - TOMOK DI LONDON


"Salam dari london.... Alhamdulillah, to​mok selamat sampai di sini semalam... hope korang semua sihat-sihat di sana... i love you guys," ujar Tomok atau nama sebenarnya Shah Indrawan.

Difahamkan, Tomok berada di Kota London membuat shooting muzik video bersama band 'One Night Only' untuk lagu 'Buka Semangat' kempen yang dianjurkan oleh coca-cola dan Media Prima.

“Sesungguhnya saya rasa teruja dan berterima kasih kepada semua yang terlibat, perkara ini memang tidak dijangka sama sekali apatah lagi dibawa ke sana dan bekerjasama dengan artis-artis antarabangsa.

Tomok di London - klik untuk imej besar...“Saya harap apa yang saya miliki ini menjadi semangat untuk semua orang bukan sahaja daripada bidang muzik, tetapi untuk semua bidang yang ada di Malaysia,” ujar Tomok dipetik sebagai berkata.

“Sejak penampilan buat julung kalinya dalam industri muzik Malaysia, Tomok telah menunjukkan sikap tabah hati menghadapi pelbagai cabaran dan bersungguh-sungguh untuk mencipta nama dalam persada hiburan.

“Dengan itu, Tomok seorang individu yang paling sesuai untuk dijadikan contoh bagi para belia di samping melambangkan semangat kempen Buka Semangat,” kata Rommel Fuentebella, Ketua Komunikasi dan Pengaktifan Pemasaran Bersepadu, Coca-Cola Far East Limited, Malaysia/Singapura/Brunei.

No comments: