10 December 2013

24 GAMBAR - UPDATE: NORA, NEDIM & DIMORIANCREW BERCUTI RAMAI-RAMAI


Update:

Aksi cuti beramai-ramai Nora Danish dan teman tapi mesranya Nedim Nazri bersama geng 'sehidup semati' Dimoriancrew. Apa yang menarik, mereka bercuti sambil memakai baju T yang memaparkan logo gambar Nedim berkacamata.

Artikel terdahulu:
Bagaimanapun, mereka tidak memberitahu ke manakah destinasi percutian tersebut. Namun daripada penggamatan kami, kemungkinan besar mereka semua bercuti di Phuket, Thailand berdasarkan latar belakang gambar airport.
"One day ull know how we feel. friendship, live, love, laugh," ujar Nora melalui Instagramnya.

Dan seperti biasa, pastinya ada 'pembenci' yang memberi komen di status mereka. Antara komen yang agak pedas ialah "Dimoriancrew dah tolong mangsa banjir? just asking".

Sementara peminat setia mereka pula mempertahankan tindakan bercuti itu dengan komen "pelik juga yer.. artis kalau nak gi jalan2 pon kena perli.. klu buat baik dikata riak plak.. kalau dia orang nak menderma pon, takkan nak kecoh2.. klu mangsa banjir tu tak cukup makan takkan dia orang pon nak kene puasa.. fikir tak payah nak fikir artis.. tanya diri sendiri.. da tolong ke mangsa banjir? ade upload dalam ig tak? huuhh.."

Klik gambar untuk imej besar...Gambar kredit: Nora Instagram & ETC


No comments: