16 October 2014

KALAU DAH JODOH TAK KE MANA - EKIN & YAZER AF3 NIKAH 28 DISEMBER INI?Masihkah anda ingat dengan kenyataan Ekin dan Yazer AF3 bahawa mereka berdua sudah berpisah setelah lapan tahun bercinta? Alasan perpisahan itu, Yazer mengakui masih belum cukup wang untuk menyunting Ekin sebagai isteri.

"Saya bercinta dengan dia selepas keluar Akademi Fantasia pada tahun 2005 lagi. Selama lapan tahun kami bercinta pernah juga putus tetapi sambung kembali. Tetapi kali ini hubungan kami benar-benar sudah putus," demikian kata Ekin sebelum ini yang membuat ramai peminatnya mengeluh.

Namun berita terkini yang berlegar di alam maya, mereka berdua dikatakan bakal berkahwin pada 28 Disember ini. Aikkk... biar betul??

Klik gambar untuk size besar
Jika benar berita tersebut, Alhamdulillah. Mungkin hubungan cinta yang terputus satu ketika dahulu kembali bertaut agaknya. Atau mungkin juga mereka sengaja menyorokkan hubungan tersebut demi menyejukkan keadaan yang mendesak mereka bersatu sebelum ini.

Tahniah diucapkan. Sama-samalah kita doakan agar mereka benar-benar kejinjang pelamin tanpa sebarang halangan lagi. Amin.

         ________________________
No comments: