13 August 2015

DATUK 'TERLAJAK LARIS' KINI PAKAI KERETA ROLLS-ROYCE"Pose budak 28 tahun yang terlajak exited sebab hari ini saya seakan bermimpi dan berhayal tetapi menjadi nyata.. dan teringat saya dulu.. saya pernah berjalan kaki dulu kerana tiada kenderaan dan tiada wang untuk membeli kereta dan saya berniaga berjalan kaki ke rumah dan pejabat," demikian kata pengasas produk D'Herbs, Datuk Aliff Syukri Kamarzaman yang berkongsi foto kereta mewah jenama Rolls-Royce miliknya.

Datuk Aliff yang terkenal dengan tagline, Terlajak Laris itu turut memberitahu, gambarnya bersama kereta mewah itu dikongsinya bukan untuk tujuan menunjuk-nunjuk.

Klik gambar untuk size besar
Sebaliknya, beliau berharap ia menjadi motivasi kepada orang ramai khususnya mereka yang terlibat dalam perniagaan supaya tidak mudah putus asa.

"Hanya untuk memberi semangat bahawa kepada semua khususnya peniaga melayu wanita dan lelaki kita boleh berjaya walaupun siapapun anda!! yang penting kita perlu berusaha bukan hanya khayalan dan angan-angan," katanya dipetik sebagai berkata.

Cayalah Datuk...!


         ________________________
No comments: