27 January 2016

PEMINAT GELAR ANAK LELAKINYA KANG GARY - AARON AZIZ SPORTING LAYAN USIKANAnak lelaki Aaron Aziz iaitu Danish Anaqi digelar Kang Gary oleh peminat kerana wajahnya dikatakan seiras ahli Running Man itu. Aaron bagaimanpun tidak kisah apabila anak pertamanya itu digelar Kang Gary.

Gelaran tersebut mula diberikan oleh peminat-peminat Aaron selepas aktor tersebut memuatnaik gambar percutiannya bersama keluarga di Paris tiga minggu lalu.

Tidak dinafikan, kebanyakan gambar-gambar Danish yang tersenyum dengan memakai topi dan baju sejuk itu membuatkan wajah anaknya persis Kang Gary.

Seakan-akan bersetuju dengan gelaran tersebut, Aaron kemudiannya telah memuat naik satu gambar terbaru Danish dengan kapsyen berbunyi:

"Pretty Dwi Ariana, Kang Gary and their mommy, my queen working hard since morning! Blessed Sunday is when I manage to spend time with my family....," tulis Aaron.Bukan hanya Aaron sahaja malah isterinya, Diyana Halik juga turut melayan usikan peminat suaminya dengan menggelarkan anak sulung mereka Kang Gary.

"Kang Gary spotted in Geneva," ujar Diyana.

Di sini kami sertakan beberapa gambar comel Danish untuk tatapan anda. Cuba tengok sama tak macam Kang Gary?

         ________________________
No comments: