09 February 2016

23 GAMBAR + VIDEO - KEJUTAN HARI LAHIR, ERRA FAZIRA KINI BERUSIA 42 TAHUNErra Fazira telah diberi kejutan awal oleh kawan-kawannya semalam menjelang hari lahirnya hari ini (9 Februari).

"Yesterday.. terkena kejutan hari jadi dari teman dan sahabat-sahabat.. kita dah atur beberapa acara.. habis tebarai dek kejutan ini. But it's worth it n i definitely had a great time! TERIMA KASIH sahabat ku.. love u guyz always!

"Tak lupa juga kepada pihak yang bersusah payah membantu merealisasikan kejutan ini.. yang mencantikkan dan menyerikan dan semestinya mengejutkan saya.. 4 orang anak muda yang gigih mendeco ruang yang kosong hingga jadi tantek

"Terima kasih Allah.. Terima kasih kawan-kawan diatas ingatan, doa serta kasih sayang yang kalian berikan pada ku selama ini.. moga Allah membalas kebaikkan kalian dengan sejuta Rahmat dan KeberkatanNya.. Sayang kalian deep deep!!," ujar Erra di laman IGnya.

Gambar- gambar sekitar sambutan hari lahir ini telah dirakamkan oleh jurugambar rasmi mereka iaitu Black Pepper Production.

Happy Birthday Erra! Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.


KLIK UNTUK UNTUK TONTON VIDEO BIRTHDAY ERRA         ________________________

No comments: