23 February 2016

ZIZIE EZETTE 'TERASA HATI' DITUDUH ABAI SUAMIGara-gara tidak menampilkan gambar suaminya di laman Instagram, Zizie Ezette terasa hati apabila didakwa oleh segelintir pihak mengabaikan suaminya yang baru sihat daripada rawatan.

"Jangan cakap akak tak jaga suami, ada benda tak perlulah nak dipost, kalau tak post bukan tak sayang dan jangan cari dosa," tulis Zizie membalas kritikan tersebut menerusi hashtag IGnya.

Untuk info, terdahulu Zizie ada menampilkan gambar masakannya yang dimasak khas buat suami tercinta dengan caption: "Asam pedas Sabah style! Satu bergaram dan bergula, satu lagi kurang garam tiada gula. Faham-fahamlah orang baru nak sihat ini semua kena dikurang-kurangkan. Kasih sayang saja yang bertambah."

Dakwaan tersebut timbul apabila hanya gambar isteri pertama Bung Mokhtar sahaja yang dilihat menjaga suaminya selepas sembuh."Bila sakit2 ni... isteri tua jugak yg setia menemani. Tak harap sgt nk mengeseks ke or rewards dibelikan benda mahal," komen seorang forumer di laman sembang.

Pada Zizie, bersabarlah... mulut orang memang susah nak kawal!         ________________________

No comments: