24 April 2016

12 GAMBAR + VIDEO - HAIRUL AZREEN SAMBUT BIRTHDAY KE-28



Semalam merupakan hari lahir suami Hanis Zalikha, Hairul Azreen yang ke-28. Sempena hari istimewa itu, Hanis telah menghadiahkan kerusi urut buat suami tercinta.

"Kesian dia. Permintaannya selalu kengkonon dipertimbangkan pastu ditolak. Sebab Keknis yang buat decor rumah, jadi eee takmolah meja foosball / aquarium / dan seangkatan. Termasuk massage chair. Like dah hias rumah elok-elok tetiba ada massage chair di sudut. Tidak!!! .





"Tapi dia macam budak kecik, selalu nampak massage chair kat mall pastu ayang ayang ayang. Asyik mengendeng je. Pastu nampak Kak Siti post massage chair Dato K, dia pun ayang ayang ayang. Pastu time tengok tv duduk sofa biasa, dia ayang ayang ayang sambil getarkan dada konon-konon tengah duduk atas massage chair. Eiiiii geramnya aku.

"Nah happy birthday ayang ayang ayang," ujar Hanis di laman IGnya.
























GELAGAT HAIRUL BILA DAPAT HADIAH KERUSI URUT

video


ATAU KLIK DISINI



         ________________________





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...