11 September 2016

GEMPAR - 3 GAMBAR 'TAK SENONOH' PELAKON TERSEBARTiga keping gambar tak senonoh pasangan pelakon popular tersebar di internet semalam hingga membuat ramai pihak menggelengkan kepala.

Dakwa netizen, pelakon tersebut yang tidak mengaku gambar yang tersebar itu milik mereka sebaliknya mendakwa ia adalah gambar yang telah diedit.

Namun begitu, hampir 95 peratus netizen sebaliknya percaya yang ia adalah gambar asli memandangkan tiada kesan edit serta dirakam menggunakan telefon bimbit.

"Kalau tengok gambar bogel atas katil itu macam rumah kampung jah.. maybe homestay tempat mereka stay untuk shooting??" komen seorang forumer.

"Memang clear abes," tambah seorang forumer.

"Sedehnya tengok gambo2 macam ni.. reflection of our society," komen yang lain pula.

Difahamkan, pasangan pelakon tersebut berkawan rapat dengan seorang pelakon lelaki yang pernah terpalit pelbagai kontroversi maksiat satu ketika dahulu. Bagaimanapun, pelakon kontroversi itu masih berlakon tanpa sebarang masalah hingga kini.

Kesimpulannya, jika benar ia adalah gambar-gambar tulin, harap pelakon terbabit segera bertaubat. Ingatlah... apa yang kita lakukan hanya akan memalukan diri sendiri dan keluarga.

Bak kata pepatah, bangkai gajah yang disorok di bawah karpet pasti akan ketahuan jua! Tak gitu?

         ________________________

No comments: