07 January 2017

12 GAMBAR - AJAK SHIRO SAMBUT BIRTHDAY YANG KE-31"Engkauuuu niii memang nakalll... birthday sehari, surprise dah masuk hari kedua.. Anyway Baba happy sangat dengan apa ibu buat untuk Baba..

"Setiap kejayaan dan langkah usaha Baba selama ni diiring doa Ibu yang tak putus-putus untuk Baba.. kamu cinta kamu nyawa...," kata Ajak Shiro yang menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke-31 semalam.

Ajak telah menyambutnya bersama isterinya, Afifah Amin, anak-anak serta serta teman rapat. Majlis ini disambut secara sederhana oleh mereka.

"Ini kisah kita.. Tidak semua bahagia yang ditunjukkan tiada sengketa namun hargai masa bersama lebih bermakna buat kita.

"Selamat Hari Lahir wahai suami. Semoga diusia baba ke 31 nie, baba menjadi insan yang berjaya dunia dan akhirat. Ibu akan sentiasa bersama baba dikala kita pernah susah dahulu sehingga kini dan selamanya di hati..

"Semoga suapan baba ini sehingga ke akhir hayat ibu. I love you sayang.. Baba pertama dalam hidup ibu dan ibu harap ianya selamanya..," ucap isteri Ajak pula di laman Instagramnya.


--- IKLAN ---
Klik untuk gambar besar

Foto: Ajak Shitro IG & Haziq Hot FM IG


         ________________________

No comments: