17 January 2017

KONGSI PERGERAKAN BABY - IDZHAM ISMAIL TERUJA BAKAL BERGELAR BAPA



Tahniah kami ucapkan kepada aktor terkenal drama 'Juvana' iaitu Idzham Ismail kerana bakal bergelar bapa tidak lama lagi apabila usia kandungan isterinya, Siti Nur Abilah Shamsudin (Bella) kini empat bulan.

Teruja bakal bergelar bapa, Idzham telah berkongsi sebuah rakaman video yang memaparkan kandungan isterinya, Siti Nur Abilah Shamsudin (Bella) bergerak menerusi laman Instagramnya.

"Alhamdulillah syukur , pengalaman pertama 'Baby kicking' Sooooo sooo sooo cute anak daddy ni kan. Anak daddy tak sabar nak jumpa daddy dan mummy yea. Hari-hari dengar dua suara ni je kan.

Klik untuk size besar




"Mummy daddy ada je untuk baby. Selalu la kick dalam tu sebab mummy kata mummy rindu baby kalau baby diam tido," coretnya.

Sementara itu, Idzham ada juga memuatnaik baju bayi yang telah dibeli awal tu. Wah nampak sangat tak sabar dah nak jadi daddy tu.

Untuk rekod, Idzham bernikah dengan Bella pada 27 Ogos tahun lalu.








IDZHAM KONGSI PENGERAKAN ANAKNYA DALAM KANDUNGAN

video


ATAU KLIK DISINI UNTUK TONTON VIDEO


         ________________________





No comments: