21 June 2018

KENA CERCA: "TAK SEDIH, CUMA TAK PAHAM" - NAZIM OTHMAN


Nama pelakon Nazim Othman sentiasa menjadi sasaran netizen yang seolah-olah tidak berpuas hati dengan kehidupannya, walaupun sudah bercerai dengan aktres Bella Dally sejak 2 Mei lalu.

Nazim, 34, menerusi Instastory turut mendedahkan dia ada menerima mesej berbaur cercaan terhadapnya seolah-olah netizen lebih mengetahui apa yang berlaku.

"Tadi ada orang DM I, kemain mesej dia mencerca I. Padahal I kenal dia pun tak. Dia pun tak pernah jumpa I. Jangan jadi orang macam ni tau," tulisnya.

Status berkenaan turut mendapat perhatian pengikutnya yang meminta pelakon drama bersiri 'Mona Lisa' itu bersabar dan tidak melayan 'makcik bawang'.

Klik untuk gambar besar


Nazim turut berkongsi mesej positif diterima daripada peminatnya di ruang InstaStory dan memberitahu dia fokus terhadap kebahagian dirinya dan orang lain tidak berhak menilai apa yang berlaku.

"Haruslah I fokus dengan kebahagian I, selama ini pun I bekerja keras. Bukan duduk saja-saja terus senang. Orang tak tahu apa-apa sibuk nak membawang manakala hidup sendiri ke laut dalam," katanya.

Sementara itu, menerusi mesej peribadi dihantar peminatnya memberitahu dia memahami apa yang dilalui pelakon itu memandangkan dia juga pernah bercerai dan yakin Nazim dapat mengharungi fasa tersebut.Nazim dalam balasannya kepada komen itu bersetuju dengan pandangan diberikan selain turut meminta netizen menjaga keluarga masing-masing.

"Kan! Macam diaorang pulak yang bercerai. Baik diaorang jaga famili sendiri. We never know what will happen," ujar Nazim lagi.

Tambah Nazim, dia tidak bersedih menjadi sasaran netizen yang sering menghentamnya namun kesal dengan sikap segelintir yang suba menyibuk hal orang lain."Manusia ni ramai sibuk nak melaran fizkal masing-masing, tapi hati ya ampun hanya tuhan yang tahu betapa penuh kehinaan.

"I tak sedih cuma tak paham dengan manusia yang suka menyibuk hal orang," tuturnya yang tidak faham dengan sikap menyibuk sesetengah pihak.

Untuk makluman, Nazim atau nama sebenranya Nushrul Alif Othman berkahwin dengan Bella pada 10 September 2016 sebelum mengambil keputusan bercerai.

Bagaimanapun, Nazim tidak mendedahkan punca perceraian namun menyifatkan apa yang berlaku adalah atas kekhilafan mereka sebagai manusia biasa.


www.myartis.com / Sumber: mStar


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: