29 June 2019

ANAK KENA UMPAT - NANA MAHAZAN SEDIH, KECEWA


"Tak kisah nak kata dia selekeh, sebab rasanya kita pada usianya pun macam tu juga. Saya faham, masing-masing akan ada pendapatnya sendiri. Mungkin anak-anak mereka kalau nak keluar kena pakai itu ini.Ia terpulang.

"Macam anak saya, dia ada caranya sendiri. Macam dulu dia pun gemar kenakan baju yang bercorak pelangi dan sebagainya. Tapi sekarang, dia lebih gemar kenakan baju longgar, sewater dan sebagainya.

"Anak yang sedang membesar ni dia ambil masa untuk kenali diri dia, fesyen dan sebagainya," jelas pengacara dan penyanyi Nana Mahazan yang sedih dan terkilan apabila ada pihak yang mempersoalkan mengenai penampilan anak sulungnya, Althea, 8 tahun yang dikatakan selekeh."Saya okay saja tetapi saya sedih sebab ada yang tak sensitif mengenainya. Komen pun melampau, jahat. Kenapa ya masih ada yang macam tak ada rasa hormat. Saya tak akan pergi ke akaun orang yang tak dikenali dan cakap, anak kau hodoh".

"Ini bukan kali pertama pun. Malah dia pernah digelar macam tupai. Saya marah juga tetapi suami kata jangan buang masa untuk fikir perkara sedemikian. Katanya kalau tidak suka, block atau jangan komen apa-apa," tambahnya dipetik sebagai berkata.

         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: