12 November 2019

HAFIZ HAMIDUN TUNAI UMRAH - SITI NURHALIZA TITIP DOA, HARAP HAMIL LAGI


Penyanyi dan komposer, Hafiz Hamidun baru-baru ini telah berangkat ke Tanah Suci yang turut diertai rakan terdekat lainnya bagi menunaikan umrah bersama. Terdahulu, Hafiz memuatnaik satu entri sebelum berlepas ke Jeddah dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur dan serentak dengan perkongsian itu, para peminat serta rakan selebriti mendoakan semua urusan Hafiz dipermudahkan.

Lalu, sejurus menjejakkan kaki ke Tanah Suci pula, Hafiz sekali lagi berkongsi satu foto di laman Instagram miliknya. Kali ini, dia ada mempelawa sesiapa yang ingin kirimkan doa, untuk tulis di ruangan komen entri berkenaan dan akan dibaca andai punya ruang.

Menjadi perhatian, apabila doa serta dedikasi itu turut tertera komen yang ditinggalkan penyanyi terkenal, Datuk Seri Siti Nurhaliza: "Umrah yang mabrur haji! Doakan CT ke sana lagi dan diberi peluang hamil lagi, amin," tulis Siti atau sinonim disapa Tok Ti yang sebelum ini telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan, Siti Aafiyah.

Lalu komen tersebut turut mendapat reaksi positif para peminat yang dilihat turut sama mendoakan kebahagiaan serta semoga impian penyanyi lagu 'Anta Permana' itu dimakbulkanNya. Pada masa sama, rata-rata peminat yang turut mengambil kesempatan mengirim serta menitip doa masing-masing. Kami doakan semoga Hafiz mendapat umrah mabrur dan moga-moga Hafiz akan pulang ke tanah air dengan selamat hendaknya, amin.

Klik untuk gambar besarwww.myartis.com / Sumber & foto: Media Hiburan, Instagram Hafiz Hamidun & Siti Nurhaliza


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: