22 February 2020

7 TAHUN RAPAT - ALIF HADI AKUI CEMBURU BILA LELAKI MINTA NO ZIZI


"Sebenarnya saya dan Zizi sudah berkawan rapat sejak tujuh tahun lalu dan sehingga kini kami masih lagi mengenali hati budi masing-masing. Sepanjang perkenalan kami, ada saja waktu yang saya rasa cemburu. Lagi-lagi bila ada lelaki terutama artis dan orang ternama minta nombor telefon dia. Sedangkan waktu itu saya ada dengan dia.

"Tapi sebabkan tidak semua orang mengetahui hubungan kami, jadi saya terpaksa berdiam diri saja," demikianlah jelas pelakon Alif Hadi, 32, yang mendedahkan dia dan penyanyi Zizi Kirana menjalinkan hubungan yang sangat rapat sejak tujuh tahun lalu dan mengakui berasa cemburu apabila ada lelaki terutama golongan artis dan ternama meminta nombor telefon Zizi.

Sebelum ini, Zizi pernah menafikan dakwaan dan gosip mengatakan dia sedang hangat bercinta dengan Alif namun akui mereka berkawan rapat. Dalam pada itu, pelakon drama 'Adam Chempaka' ini memberitahu dia tidak kisah mengenai persepsi orang luar terhadap penampilan seksi Zizi.

Klik untuk gambar besar


Alif berkata dia sendiri suka melihat Zizi seksi dan terima penyanyi lagu Boleh Jalan itu seadaanya: "Saya rasa, semua lelaki suka melihat wanita seksi, begitu juga saya. Bagi saya, tak ada masalah pun dengan penampilan Zizi itu.

"Lebih baik saya pandang dia daripada saya pandang perempuan seksi lain. Saya tak kisah pun orang nak cakap fasal dia. Saya kenal hati dan diri dia. Insya-Allah saya tidak menolak jika kami ada jodoh. Mak saya pun dah tanya-tanya ini," ujarnya.
www.myartis.com / Sumber & foto: mStar, Instagram Alif Hadi & Zizi Kirana


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: