21 August 2020

DUGAAN BERTUNANG, ISA TAK NAFI ADA: "KADANG-KADANG SALAH FAHAM & MERAJUK"Sepanjang proses pertunangan bersama aktres Risteena Munim, pelakon Isa Khan, 27, tidak menafikan ada dugaan yang ditempuhi. Kata Isa, salah faham dan merajuk sering berlaku namun itu bukan satu isu yang besar.

"Kadang-kadang ada salah faham dan merajuk. Saya tak nafikan pasal itu sebab tipu sangat. Cuma dalam hati kecil saya dah tahu Risteena macam mana dan sama juga dengan dia.

"Kalau dia merajuk sekalipun sebab dia sayang saya. Merajuk tu sebenarnya nak perhatian saja. Merajuk tu tak ada apa jika dibandingkan dengan pengorbanan yang dia dah lakukan untuk saya selama ini," katanya.

Klik untuk gambar besar


Tambah adik kepada pelakon Miller Khan ini dia bersyukur dengan kehadiran Risteena, 31, dalam kehidupannya: "Risteena seorang yang boleh jaga saya. Dia satu-satunya. Dia juga jaga keluarga saya terutama ibu saya.

"Saya takda ayat untuk 'describe' tentang Risteena. Dia segalanya. Mungkin ramai tak tahu tapi saya rasai setiap momen dengan dia. Saya tak boleh bayar balik segala usaha dia untuk saya.

"Saya sangat bersyukur dengan kehadiran dia dalam kehidupan saya," tutur Isa yang bertunang dengan Risteena pada 23 November 2019 dan dijangka bakal mendirikan rumah tangga pada tahun ini.www.myartis.com / Sumber: Astro Gempak

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: