25 September 2020

SERING KELIHATAN MESRA - PEMINAT MINTA KAMAL ADLI & UQASHA NIKAH BETUL-BETULPelakon Kamal Adli dan Uqasha Senrose yang selalu digandingkan bersama dalam sesebuah drama itu sering saja menunjukkan keakraban mesra seolah-olah sedang bercinta. 

Namun, pasangan yang masih bujang ini kedua-duanya menafikan bahawa terdapat perhubungan mesra terjalin antara mereka. Sehinggakan ada peminat di luar sana yang mencuba untuk 'menjodohkan' mereka berdua kerana 'chemistry' antara mereka yang cukup erat dan menyakinkan.

Pasangan yang namanya meningkat naik selepas membintangi drama bersiri 'Setelah Terlafaznya Akad', kini mereka digandingkan sekali lagi menerusi drama 'Perempuan Tanpa Dosa'. Sering saja menunjukkan keakraban, nampaknya peminat benar-benar meminta Kamal Adli dan Uqasha untuk betul-betul bernikah.

Klik untuk gambar besar


Baru-baru ini, menerusi ruangan Instagram, Kamal ada memuat naik sebuah foto lama yang memaparkan dia memegang tangan Uqasha daripada terus membeli kuih di sebuah gerai.

Meninjau ruangan komen, dilihat Uqasha turut meninggalkan komen dan Kamal menjawab kembali dengan nada yang kelakar. Peminat yang melihatkan perkara tersebut tampil memberi pelbagai reaksi yang rata-ratanya mendoakan agar mereka ada jodoh antara satu sama lain.

Mengimbas kembali, Kamal Adli sebelum ini pernah digosipkan dengan ramai pelaon wanita namun putus di tengah jalan. Diharap semoga ada jodoh pula dengan Uqasha Senrose. Sama-sama kita doakan.


www.myartis.com / Sumber & foto: Baeutifulnara, Instagram Kamal Adli & Uqasha Senrose

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: