11 October 2020

NATASHA HUDSON KONGSI FOTO 'COUPLE' & TARIKH 14 OKTOBER - BAKAL NIKAH KALI KELIMA?Menerusi satu entri yang dimuat naik di laman Instagram, pelakon Natasha Hudson dilihat seolah memberi bayangan yang dia bakal menamatkan zaman solo selepas bercerai kali keempat pada tahun lalu. Natasha, 38, seakan menggambarkan akan ada momen indah yang lebih baik bakal berlaku.

"Apa yang akan datang lebih baik daripada yang ada di sini sekarang. Hargai apa yang anda miliki, jadi seorang yang jujur, setia, penyayang dan ia akan kekal. Jadilah orang yang baik. Semua kecantikan terletak di dalam diri anda," tulisnya.

Lebih mengukuhkan lagi, pemilik nama Natasha Liana Hudson berkongsi satu tarikh iaitu pada 14 Oktober 2020. Entri tersebut turut memuat naik separuh foto pasangan lelaki dan perempuan yang menampakkan sebentuk cincin.

Hasil pemerhatian, rata-rata pengikut IG sudah mula menitipkan ucapan tahniah dan juga mendoakan agar segala urusan dipermudahkan.

Klik untuk gambar besar"@mcfarul: Tahniah babe! Lelaki itu seorang yang bertuah. - "@hajarmohamadali: Tahniah awak. - "@eanlee__: Tahniah Tasha dan pasangan!

"@ummuaiynul: Semoga dipermudahkan semuanya. - "@faisalmary: Tahniah. Semoga kekal sampai Jannah..Amin," antara komen-komen yang ditinggalkan.

Sebelum ini, Natasha pernah berkahwin dengan Mohd Faiz Mohd Raih pada 2006 dan Datuk Shahrin Zahari pada Julai 2007. Sepanjang perkahwinan, mereka dikurniakan dua orang cahaya mata perempuan iaitu Naeema Kalila dan Faatimah.


Pada Oktober 2018, Natasha mengakui telah bercerai dengan bekas suaminya, Carleed Khaza yang dinikahi pada April 2012 buat kali ketiga.

Sekali lagi jodoh tidak panjang, menerusi perkahwinan keempat Natasha mendedahkan dia sudah bercerai dengan Noor Nashriq Sekarnor pada tahun lalu.

Jika benar bakal mendirikan rumah tangga buat kali kelima... tahniah kami ucapkan. Apa-apapun, kita nantikan sahaja perjelasan daripada Natasha berhubung perkara ini.


www.myartis.com / Sumber & foto: Astro Gempak & Instagram Natasha Hudson

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: