08 November 2020

AZHAN RANI TAYANG 'BULU KETIAK' - PEMINAT GELI & LOYA, SIAP UNFOLLOWPelakon Azhan Rani menerusi laman Instagram miliknya telah memuat naik beberapa keping gambar memaparkan dirinya menayang bahagian ketiaknya yang berbulu lebat seolah-olah tidak pernah dicukur.

Perkongsian Azhan itu bagaimanapun mendapat perhatian pengikut dimana rata-ratanya meluahkan rasa kurang senang dan turut mengundang kecaman netizen.

Netizen mendakwa pelakon drama 'Nur' & 'Nur 2' itu tidak menjaga kebersihan diri. Malah, ada yang meluahkan rasa geli melihat penampilannya.

Malah, lebih parah ada di antara pengikutnya yang terpaksa berhenti daripada mengikutinya di Instagram kerana merasakan Azhan Rani seorang yang pengotor.

Klik untuk gambar besarBagaimanapun, Azhan tampil memberi penjelasan bahawa imej tersebut adalah sebahagian daripada wataknya dalam sebuah telefilem 'Kampung Latah Kena Kuarantin'.

Menerusi satu entri lain, Azhan turut berkongsi gambar di sebalik tabir menunjukkan bulu ketiak tersebut hanyalah bulu palsu yang ditampal sahaja.

Dalam pada itu, ada dikalangan peminat meminta agar Azhan tidak mengambil pusing hal tersebut. Kata netizen lagi dalam hidup ini jangan terlalu ambil serius sangat sehingga tidak dapat bezakan bulu ketiak original ataupun palsu.

www.myartis.com / Sumber & foto: Rotikaya & Instagram Azhan Rani

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: