20 November 2020

ISTERI ANGAH RAJA LAWAK SELAMAT LAHIRKAN ANAK PEREMPUANTahniah diucapkan kepada penyampai radio Sinar, Angah Raja Lawak apabila isterinya, Amira Asyura Abd Razak telah selamat melahirkan cahaya mata perempuan. Angah berkongsi berita gembira itu menerusi sebuah entri di akaun Instagram miliknya pagi tadi.

Angah atau nama sebenarya Iskandar Shah Hashim, meluahkan rasa syukur dan mengucapkan terima kasih kepada mereka yang memberi ucapan dan mendoakan urusan kelahiran tersebut.

"Alhamdulillah syukur bidadari saya selamat melahirkan puteri kami yang sangat comel macam bapaknya. Terima kasih semua atas doa dan ucapan kalian ya," tulisnya sebagai kapsyen.

Klik untuk gambar besarMeninjau ruangan komen, ramai pengikut Angah termasuk beberapa rakan industri mengucapkan tahniah kepadanya dan isteri. Antara yang meninggalkan komen adalah Elizad Sharifuddin, Fizo Omar, Feeya Iskandar, Jep Sepahtu dan ramai lagi.

Angah dan Amira mendirikan rumah tangga pada 19 Februari 2016 dan telah memiliki seorang cahaya mata perempuan sebelum ini. Selain itu, Angah juga memiliki seorang cahaya mata perempuan hasil daripada perkahwinannya yang terdahulu.
www.myartis.com / Sumber & foto: Astro Gempak & Instagram Angah

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: