07 January 2021

BILA WANI COMEL MAHU JADI PELAKON: "DUDUK BAWAH ASYIK KENA PIJAK, KENA UPGRADE""Kita ni daripada duduk bawah asyik kena pijak, kita kena upgrade. Kita datang sini untuk casting. Tak apalah, mana tahu ada rezeki. Daripada orang pijak-pijak kita buat kita macam tak ada harga diri, baik kita datang sini, baru orang hargai kita," ujar wanita yang mengalami masalah berat badan, Wani Comel menerusi satu hantaran yang dimuat naik di laman Instagram miliknya.

Selepas terpalit dengan kontroversi mengaitkan dirinya dengan usahawan kosmetik berkaitan perjanjian duta produk kurus, Wani kini mencuba nasib untuk menjadi seorang pelakon pula. Wani atau nama sebenarnya Nurul Airawani Nazira Ibrahim, 23, dilihat menghadiri satu sesi uji bakat lakonan di sebuah syarikat produksi, Metrowealth.

Bahkan, sesi uji bakat itu juga disertai bekas pembantu peribadi Datuk Seri Aliff Syukri yang dikenali sebagai Kak Mel yang sebelum ini pernah mencuri tumpuan umum selepas mendakwa dirinya dibuang kerja.

Klik untuk gambar besarSementara itu, dalam satu hantaran berasingan, pemilik produksi tersebut, David Teo turut mengalu-alukan kedatangan Wani: "Semoga kita dapat bekerjasama untuk berikan watak-watak untuk awak. Kita akan cari watak komedi untuk Wani," katanya.

Pada masa sama, Wani turut menjelaskan dia tidak kisah dengan yang akan diberikan kepadanya: "Ikutlah (watak) apapun, janji jangan jadi pencacai sudah," tuturnya yang sebelum ini menjadi perhatian ramai selepas bersuara berhubung isu tuntutan pembayaran yang dibuat ke atas Aliff Syukri setelah mendakwa dirinya dianiaya.


www.myartis.com / Sumber & foto: Astro Gempak & Instagram Wani Comel, David Teo & Kak Mel

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: