19 January 2021

DOBI SUAMI YATT BERLAKU KECURIAN: "DIPERCAYAI MENCURI SATU BAKUL BESAR PAKAIAN"Menerusi laman Instagram, pelakon Yatt Hamzah telah memuat naik beberapa gambar serta video rakaman kamera litar tertutup (CCTV) yang memaparkan insiden kecurian dimana berlaku di kedai dobi layan diri milik suaminya, Muhammad Zulfadli yang terletak di Seremban 2, Negeri Sembilan.

Cerita Yatt atau nama sebenarnya Haryati Hamzah, insiden tersebut berlaku apabila pakaian milik pelanggan telah hilang dan dicuri oleh individu yang tidak bertanggungjawab.

"HATI2 DENGAN SI PENCURI DOBI INI WAHAI SEMUA PENDUDUK SEREMBAN.. Siapa Orang Seremban di sini? Kenal tak atau ada ternampak lelaki ni malam tadi sekitar jam 12-12.40 MALAM di kawasan DOBI YAMAMOTO, GARDEN HOMES, SEREMBAN 2, NEGERI SEMBILAN?

"Jika ada maklumat tentang lelaki ni sila hubungi suami saya Zul @zulfadhli_khiruddin di no 0124078090 DENGAN KADAR SEGERA UTK MEMBANTU SIASATAN POLIS.

Klik untuk gambar besar"MELALUI RAKAMAN CCTV DOBI YAMAMOTO ITU, LELAKI INI DIPERCAYAI TELAH MENCURI 1 BAKUL BESAR BERISI PAKAIAN KAMI SEKELUARGA DAN CADAR KATIL DGN BAKUL PINK TU SEKALI, YG SDG DICUCI SEKITAR JAM 12.25-12.40 TENGAH MALAM TADI, 19 JAN 2021 DAN KETIKA ITU SAYA DAN SUAMI SERTA ANAK2 MENINGGALKAN SEKEJAP CUCIAN UTK MEMBELI MAKANAN. DAN APABILA DTG SEMULA KE DOBI BERKENAAN, BAKUL PINK ITU TELAH LESAP BERSAMA DG SEMUA PAKAIAN YG SDG DICUCI.

"JIKA ADA MAKLUMAT TTG KEJADIAN INI ATAU JIKA ANDA ADA DI KEDIA DOBI BERKENAAN SEKITAR JAM 12.20-12.40 TENGAH MALAM TADI, MOHON HUBUNGI Kami ASAP dan jika sesiapa ada pengalaman menguruskan kes seperti ini boleh juga share di sini utk pengetahuan bersama krn ini merupakan kali pertama kejadian seumpama ini menimpa kami sekeluarga."Doakan agar SI PENCURI MENDAPAT PENGAJARANNYA DAN TIADA LG KEJADIAN SEPERTI INI BERLAKU PD SESIAPA PUN DI MANA2 KEDAI DOBI LEBIH2 LG DLM WAKTU PKP INI. AMIIIN.. TERIMA KASIH. #yattmengayat #fromtheheartofaMujahidah #darihatiseorangmujahidah #pencuridobi #pencuri #kecuriandikedaidobi," tulisnya panjang lebar.

Untuk info, Yatt pernah mendirikan rumah tangga bersama Abdul Mutalib Shukor pada 29 Mac 2009 dan dikurniakan seorang cahaya mata, Suci Hanania Malaika. Bagaimanapun, rumah tangga mereka berakhir pada tahun 2015. Kemudian, Yatt mendirikan rumah tangga bersama Muhammad Zulfadli dan dikurniakan tiga orang cahaya mata.www.myartis.com / Sumber & foto: Media Hiburan & Instagram Yatt Hamzah

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: