07 February 2021

TEMUI TIGA OBJEK MISTERI - AERIL MAAFKAN PENYIHIR"Setiap orang ada ujian, cubaan dan dugaan masing-masing. Hanya dengan pertolongan ALLAH sahaja segalanya dipermudahkan jalan keluarnya dan mampu dihadapi dengan tenang.

"Begitu juga dengan saya, Alhamdulillah .... ALLAH hantarkan bantuannya menerusi orang yang arif - saya dan keluarga terselamat daripada permainan ilmu sihir 'seseorang' baru-baru ini.

"Barangkali ada salah dan khilaf yang saya tak sedari, saya dengan rendah hati memohon maaf pada pihak yang terasa hingga tergamak melakukan percubaan sihir itu," demikian kongsi Aeril Zafrel, yang mendedahkan dia dan keluarganya hampir menjadi mangsa sihir apabila menemui tiga objek misteri, baru-baru ini.

Klik untuk gambar besar"Sejujurnya saya memaafkan perbuatan aniaya 'pihak itu' kepada saya. Selebihnya saya serahkan pada ALLAH Rafiqul A'la. Semoga bertaubat dengan sesungguhnya.

"Sekiranya masih ada lagi rasa tidak puas hati atau ingin melampiaskan amarah atau menegur kesilapan saya - marilah bertemu secara nyata dan insyaALLAH saya akan berlapang dada untuk mendengarnya dan membetulkan apa jua kesalahan saya jika ada.

"Saya mohon ampun maaf pada semua. Saya serahkan diri saya, isteri dan anak2 kepada sebaik-baik tempat berlindung dan perlindungan Yang Maha Menyelamatkan - ALLAHhu Robbi," tambahnya.

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: