05 September 2021

'BABY BUMP' ERNIE ZAKRI JELAS KELIHATAN - RAKAN ARTIS UCAP TAHNIAHNampaknya spekulasi Ernie Zakri kini sedang hamil semakin kuat apabila penyanyi lagu 'Gundah' itu memuat naik video yang jelas memperlihatkan 'baby bump'.

Walaupun masih mengunci mulut, perkongsian video itu juga menarik perhatian netizen dan rakan-rakan artis yang mengucapkan tahniah kepada Ernie dan suaminya yang juga penyanyi, Syamel.

Malah video yang dimuat naik tiga jam lalu sudah menerima lebih 118,000 tontonan dan lebih 180 komen yang rata-rata teruja dan mendoakan urusan Ernie dipermudahkan.

"I can see already, ahh cute!" komen Elfira Loy. - "Jalan perlahan-lahan dik ya," tulis Idayu. - "Takkan buncit macam tu... Ernie kecil molek orangnya. Mesti ada something ni," ujar netizen.

Klik untuk gambar besarErnie atau nama sebenarnya Nur Ernie Shahirah Zakri, 29, tidak membalas dan menjawab sebarang reaksi terhadap pertanyaan yang diberikan netizen.

Sebelum ini, dakwaan yang mengatakan Ernie hamil pernah mencuri perhatian netizen namun pasangan tersebut menafikan tentang perkara itu. Dalam satu termuramah baru-baru ini, Syamel berkata, dia tidak akan merahsiakan berita gembira itu jika Ernie sudah hamil.

Untuk makluman, pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 26 Mac lalu di Masjid Puncak Alam, Selangor.         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: