09 November 2021

MENYAMPAH PUNYA PASAL - HABIS MUKA IQBAL DISUNTING JADI B*BI, ANJ*NGDek kerana kisah Iqbal yang tak habis-habis membuatkan ramai orang menyampah, malah ada mahu muntah. Bukan itu sahaja, ada juga yang sanggup menyunting gambar muka usahawan yang kini bergelar penyanyi itu menjadi b*bi dan anj*ng.

Iqbal atau nama penuhnya Ahmad Iqbal Zulkifli menerusi laman Instagram telah memuat naik foto-foto terbabit dengan kapsyen memohon maaf atas kekhilafannya dan perbuatan yang mengundang kemarahan banyak pihak.

Kata Iqbal lagi, dia tidak menyimpan sebarang dendam terhadap pihak yang menyunting gambarnya itu kerana tidak semua perkara dilakukannya betul serta meminta untuk mendoakan agar dia menjadi lebih baik.

Klik untuk gambar besar"Saya memohon maaf atas segala perbuatan yang mengundang kemarahan semua di sini. Saya banyak khilaf; harus terima segala ini dengan hati yang terbuka.

"Sedikit pun saya tidak berdendam kerana saya tahu tidak kesemua perkara saya lakukan itu betul. Doakan saya dapat menjadi lebih baik. Saya betul-betul meminta maaf atas segala yang tidak menyenangkan," tulisnya.

Dalam pada itu, ada yang memberikan pendapat kepada Iqbal supaya menyaman saja pihak yang menyunting tersebut."Saman sajalah Iqbal yang pandai-pandai sunting gambar you tu, tak takut dosa aibkan orang," kata individu berkenaan.

"Yang buat suntingan tu mesti geng DSV ni.. tak mustahil polis boleh tangkap yang edit ni… Hati busyuk.. Mau masuk neraka kali…

"Mudahan saja yang edit tu dia jadi b*bi sumpahan... Ku tak juga minat Iqbal p tukang edit ni buat aku turut tampil... tak sepatutnya malukan orang.. Dia tak pinjam duit kamu.. Susah kan kamu… Taubat lah sebelum mampoooos," komen yang lain pula.

Anda rasa patut ke Iqbal ambil tindakan saman?


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: