30 June 2023

BAKAL MENIMANG CAHAYA MATA SULUNG - SYIFA MELVIN LUAH RASA SYUKUR, TERUJA"Bismillahi MashaAllah Tabarakkallah... Tak lama lagi yang menanti zuriat dari Allah SWT akan mendapatkannya. Allah pasti makbulkan segala permintaan hambaNya yang selalu yakin dalam berdoa Aamin Ya Mujlb.
"Kurniakan mereka rezeki zuriat agar mereka dapat merasai kebesaranMu, amin. Alhamdulillah kami dikurniakan rezeki yang sangat indah ini. Sentiasa doakan kami dan dipermudahkan segala urusan.

"Salam Aidiladha dari kami dua setengah," tulis pempengaruh Syifa Melvin, 29, yang berkongsi kegembiraan dan dalam masa sama turut meminta doa ramai agar kehamilannya dipermudahkan, selain kesejahteraan keluarganya.

Klik untuk gambar besar
Adik kepada pelakon Syatilla Melvin itu dan suaminya, pemain Johor Darul Ta'zim (JDT), Safawi Rasid, 26, nampaknya sudah tidak sabar menimang cahaya mata sulung yang dijangka akan dilahirkan tidak lama lagi.

Menerusi pada gambar yang dikongsikan, Syifa kelihatan cukup berseri, meskipun tidak memperincikan usia kandungan selain tarikh dijangka bersalin. Manakala, suami Syifa pula dilihat cukup diulit bahagia apabila bakal bergelar bapa.

Untuk makluman, pasangan terbabit mendirikan rumah tangga pada 28 November tahun lalu. Mereka bergelar suami isteri dengan sekali lafaz dalam majlis pernikahan di sebuah hotel ternama, di sini.

         ________________________

JOM LAWAT FACEBOOK TERBARU KAMI :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: