07 November 2023

TOM TERKILAN WAJAHNYA DIHIN@ HOD0H OLEH SEORANG RAKAN SELEBRITI"Saya pun baru tahu perkara ini daripada kawan-kawan dalam industri sendiri, tapi tak perlu saya sebutkan namanya kerana perkara ini sudah pun selesai.
"Cuma saya terkilan apabila orang yang kita kenal tik@m belakang. Walaupun dia tidak mengakui perkara itu, dia sudah meminta maaf.

"Saya tahu saya tak cantik, asalkan cukup sempurna di mata suami dan anak-anak, tapi tak perlu jaja ke sana sini mengvtuk saya."

Klik untuk gambar besar
Demikian ujar penyanyi Tom yang terkilan apabila wajahnya dihin@ hod0h oleh seorang rakan selebriti sehingga dia mengambil pendekatan bersemuka dengan individu berkenaan.

Tidak sangka ada rakan dalam industri bertindak memburvk-burvkkannya, Tom atau nama sebenarnya Raja Farah Afzan, memberitahu, dia sudah pun bersemuka dengan individu berkenaan dan artis itu sudah pun meminta maaf.
Dalam pada itu, isteri kepada penyanyi Fuad Rahman ini berkata, dia sudah biasa berdepan dengan hin@an, namun emosinya cepat tersentuh apatah lagi dirinya sedang hamil.

"Tak mengapalah saya pun dah padam hantaran itu, biasalah sebagai ibu yang sedang mengandung sekarang saya cepat sangat emosi.
"Saya pun tidak mahu perbesarkan isu ini sebab masing-masing pun punya pendapat sendiri. Dah saya hod0h, nak buat macam mana.

"Walaupun saya sedih, tak mengapalah kecantikan ini semua cuma pinjaman Tuhan," kata Tom yang sebelum ini ada memuat naik posting meluahkan rasa sedih apabila dihin@ kononnya tidak memiliki rupa paras menawan.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: