13 December 2023

DITUDVH 'SOND0L' SUAMI ORANG - MAK WAN HAMPIR PENGS@N MENDENGARNYA"Saya tak mengg@nggu sesiapa, saya tak ambil atau kac@u suami orang. Saya tak pernah g@nggu rumah tangga orang. Saya tak buat walaupun saya miskin dan susah. Saya tak buat!
"Rumah tangga siapa yang saya kac@u? Suami siapa yang saya ambil duitnya?" itulah respon pelakon veteran, Mak Wan Latah dimana dia hampir pengs@n apabila mengetahui dirinya ditudvh cuba mengg@nggu rumah tangga orang lain sehingga pasangan itu hampir bercerai.

Menerusi temu bual bersama Melodi, Mak Wan menafikan tudvhan berkenaan serta menegaskan dia tidak pernah meng@nggu rumah tangga sesiapa.

Dalam pada itu, Mak Wan atau nama sebenarnya, Halimatussadiah Mohd. Daud, 62, turut meminta agar berhenti memfitn@hnya.

"Orang tudvh Mak Wan tapi lihat keadaan saya, cantik ke diri saya? Ada ke lelaki nak saya lagi? Nilaikan sendiri. Kasihankanlah diri saya. Jangan fitn@h saya lagi. Saya tak tahu d0sa-d0sa lamp@u tapi saya reda dengan ketentuan Allah.

"Yang menudvh, kau carilah saya di sana (akhirat). Kau tak akan h1dup senang! Cukup-cukuplah fitn@h orang. Saya minta maaf, cukup-cukuplah meng@ta saya," ujarnya.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: