20 March 2024

BEKAS IBU MENTUA KATA PUTERI SARAH MENANTU YANG BAIK TAPI KEBAHAGIAANNYA DIGUG4T PENYOND0L KEJ4MIbu kepada pengarah dan pelakon Syamsul Yusof iaitu Datin Patimah Ismail baru-baru ini ada memuat naik perkongsian dimana ia menjadi perhatian apabila berkongsi gambar bersama menantunya, Puteri Sarah serta besannya.
Menerusi perkongsian tersebut, Datin Patimah meluahkan rasa syukur di atas silaturahim yang terjalin bersama besannya demi cucu-cucu mereka.

Apa yang turut menjadi perhatian, Datin Patimah dilihat ada meninggalkan komen dimana jelasnya, dia tidak menyokong anaknya sendiri tidak bermakna dia tidak sayangkan anaknya itu.

Malah, kata isteri kepada penerbit, pengarah dan pelakon Datuk Yusof Haslam itu lagi, kasih sayangnya terhadap Puteri Sarah kerana pelakon itu seorang menantu dan ibu yang baik, namun kebahagiaannya tergug@t kerana penyond0l kej@m.

Komen Datin Patimah itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang menyifatkan beliau dan Datuk Yusof Haslam contoh ibu bapa mentua yang baik dan boleh dijadikan contoh.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: