22 March 2024

FATHIA LATIFF BERI 'AM4RAN' PADA NETIZEN'Satu benda saja aku nak cakap, korang (kalian) jangan sampai aku kelu@r ag@ma sebab korang tau. Aku minum ar@k, pakai seluar pendek atau jadi k@fir kerana beng@ng dengan kalian."
Itulah ujar pelakon Fathia Latiff, 36, menerusi TikTok, dimana dia memberi 'am@ran' sekiranya dia murt@d dan keluar agama selepas ini adalah berpvnca daripada tek@nan netizen.

Kata Fathia atau nama sebenarnya, Nur Fathia Abdul Latiff, dia ger@m dan s@kit h@ti apabila sering menerima krit1kan melamp@u daripada segelintir individu di dalam media sosial.

Tambahnya lagi, tiada guna seseorang itu melakukan ibadah sekiranya tetap mengh1na saudara sesama Islam yang lain.

"Aku tak berd0sa. Korang ini yang akan masuk ner@ka sebab paksa-paksa aku, jangan sampai korang beribadah 100 tahun pun tak gvna tau. Sebab korang bu@t seorang saudara atau saudari korang jadi mac@m ni.

"Buat orang mar@h, s@kitkan h@ti. Allah boleh maafkan, tapi kalau manusia belum tentu dia boleh maafkan, salam Ramadan lah," tutur pelakon Ariana Rose itu.

Terdahulu, nama Fathia hangat diperkatakan selepas dia tampil tidak bertudung serta dilihat mengenakan seluar pendek, sekaligus mengejutkan netizen, sehingga dikrit1k.

Kemudiannya, pelakon itu pula menc£tuskan perdeb@tan ramai selepas melakukan kenyataan berb@ur prov0kasi terhadap pasangan pelakon, Zahirah MacWilson dan suaminya, Aiman Hakim Ridza.

Tidak terhenti di situ, dramanya 'berg@duh' itu berlanjutan pula dengan bekas kawan baiknya iaitu pelakon Zarina Anjoulie dimana ia juga menjadi bualan hangat netizen.

Dek kerana itu, ramai yang beranggapan Fathia memang mengal@mi g@ngguan mas@lah ment@l, walaupun dia menafikan serta men£gaskan bahawa dirinya dalam keadaan sihat dan hanya mengal@mi tek@nan.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: