18 April 2024

ANGELINE TAN : "BERITA (HAMIL) YANG TERSEBAR ITU ADALAH P@LSU" - SABRI YUNUS : "VIR4L CERITA FITN4H PALING KELAKAR""Tid@k betul, berita (hamil) yang tersebar itu adalah p@lsu. Saya tidak tahu siapa punya kerja yang keluarkan berita begini. Pandai sahaja dia reka cerita p@lsu."
Itulah jelas pelakon Angeline Tan, 57, yang menolak dakwaan dirinya sedang berbadan dua, selain menganggap peny£baran berita itu sebagai tind@kan tid@k bertanggungjawab segelintir pihak.

Angeline dalam masa sama turut mempers0alkan tind@kan individu yang meny£barkan khabar angin sehingga menjadi tul@r menerusi aplik@si TikT0k baru-baru ini.

Sementara itu, menerusi hantaran di Facebook, suami kepada Angeline iaitu pelakon dan pengarah, Sabri Yunus, 63, pula berkata, dia terhibur dan g£li hati dengan fitn@h yang tul@r itu.

"Hari paling kelakar sepanjang enam bulan yang lalu. Vir@l cerita fitn@h paling kelakar. Kepada orang yang memulakan isu ini tidak rasa bersal@h atau tak rasa berd0sa pun?

"Dan juga kepada yang menyambut dan menyambung vir@lkan cerita ini tidak kah dia rasa yang serupa (bersal@h)?

"Bukan apa, puas nak menjawab pada kawan-kawan yang bertanya mahu pengesahan. Ada kawan kata "tidak apa berita baik". Haha saya kata tak baik, itu fitn@h," tulis Sabri.

Sebelum ini, sebuah bl0g memuat naik berita mendakwa Angeline sedang hamil dengan usia kandungan memasuki satu bulan.

Rent£tan itu, ruangan komen perkongsian tersebut dihujani dengan ucapan tahniah buat pasangan selebriti berkenaan.

Untuk makluman, Angeline dan Sabri mendirikan rumah tangga pada 13 Oktober tahun lalu.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: