07 April 2024

"ORANG NI (ZAQUAN ADHA) KATA TAK MASUK CAMPUR... HANG LA B4TU AP1 B£SAR. HANG LUPA NI" - RITA RUDAINI"Orang ni (Zaquan Adha) kata tak masuk campur. Kalau dia lupa, mai nak ingatkan. Dia yang masuk rumah kami (Rita dan Aidil) dulu ambil semua baju abang dia. Hang la yang send mesej kat abang hang bagitau anak yang aku pregnant tu bukan anak dia."
Itulah tulis pelakon Rita Rudaini menerusi perkongsian di Insta Story, dimana dia tampil membid@s kenyataan bekas adik iparnya, Zaquan Adha yang mengatakan, dia tidak masuk campur urusan rumah tangga abangnya, Aidil Zafuan dengan bekas kakak iparnya itu.

Dalam perkongsian tersebut, Rita mendakwa bekas adik iparnya ini antara punca masuk campur urusan rumah tangganya malah Zaquan sendiri yang datang ke rumahnya untuk mengambil pakaian Aidil ketika itu.

Klik untuk gambar besar
Bukan itu sahaja, malah ibu kepada dua cahaya mata ini turut mendakwa Zaquan merupakan b@tu ap1 dalam kem£lut rumah tangganya, selain meminta bekas adik iparnya itu tidak masuk campur serta memberikan komen mengenai isu berkenaan.

"Hang la b@tu ap1 b£sar. Hang lupa ni. Lagi satu, kalau tak nak masuk campur, jangan cakap apa-apa. Diam saja. Kita pun tak ada kaitan apa-apa.

"Akhir sekali, hang sekeluarga telah mencipta RITA yang baharu. Dulu aku lem@h, korang pihak aku. Hang ni tak sudah-sudah ac@h-ac@h terpaling bagus," katanya.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: