11 July 2024

ZUL ARIFFIN KATA DIA TIADA GEN£TIK PUKVL PEREMPUAN : "INDIVIDU ITU BUKAN SAYA... UMUR SAYA 38 TAHUN"Nampaknya giliran nama pelakon Zul Ariffin pula yang dipetik berhubung k£s pelakon bertubuh sasa yang memukvl teman wanitanya seperti yang dilaporkan media, kelmarin.
Kata Zul, dia tidak tahu menahu mengenai k£s terb@bit, namun menafikan perkara itu, selain memberitahu, dia mengaku hilang hormat terhadap lelaki yang meng@ngkat tangan terhadap perempuan.

"Saya tiada gen£tik (keturunan) pukvl atau angkat tangan pada perempuan. Saya tak tahu nama saya panas sebab saya di lokasi penggambaran. Saya tak tahu nak cakap apa sebab individu itu bukan saya.

"Sekarang ini banyak lelaki yang tak berapa nak lelaki sangat. Saya rasa disebabkan umur itu nama saya dipetik tapi saya ambil peluang untuk bagi tahu umur saya 38 tahun.

"Saya memang kurang hormat kepada lelaki yang angkat tangan pada perempuan," ujarnya.

Terdahulu, seorang pelakon lelaki bertubuh sasa didakwa memukvl teman wanitanya, sekali gus beberapa nama selebriti dik@itkan seperti Zul Ariffin, Ammar Alfian dan Syazwan Zulkifli.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: