13 May 2009

MEREKA TAK AMANAH - ERRA

Tidak amanah!! Demikian luahan Erra Fazira ketika ditemui disebuah pusat membeli-belah terkemuka di Mutiara Damansara. Luahannya itu berdasarkan penyebaran meluas gambar baby yang didakwa sebagai anaknya Engku Aleesya di internet baru-baru ini.

"Erra masih tak sempat buka komputer lagi... jadi Erra tak dapat sahkan bahawa gambar baby tu memang gambar baby Erra," ujarnya ketika diajukan soalan tersebut.

"Rasanya tiada rakan-rakan saya yang terlibat dalam perkara ini sebab mereka tak tangkap gambar. Mungkin ada petugas hospital yang menangkap gambar ketika itu tetapi saya tak tuduh mereka yang melakukannya," ujar Erra yang kelihatan sihat dan slim kembali selepas habis pantang.

Ditanya mengenai majlis cukur jambul, kata Erra majlis tersebut akan dilakukan di Restoran Puteri minggu hadapan. Tambah Erra, ia tidak dilakukan di rumah kerana terlalu padat dan bimbang tidak mampu menampung kehadiran media dan jemputan yang ramai.Gambar baby yang didakwa anak ErraARKIB BERITA: BABY ERRA FAZIRA..???


    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")
    myartis 2009

No comments: