15 September 2011

KOLAGEN - PIAN CECUPAK TUNJUK BUKTI

Kerana ingin membuktikan kebenaran, Pian Cecupak akhirnya mengirim gambar-gambar bukti pembuangan kolagen daripada wajahnya di laman Facebook. Semua ini dilakukan oleh Pian semata-mata kerana mahu menangkis dakwaan segelintir pihak yang dia masih tidak insaf.

“Dah dah lah cerita ni aku berkata benar kerana janji aku pada Allah. Ni ada statement menjatuhkan Pian. Baca dan fikir apakah sebenarnya mereka nak pada kita? Hamba Allah ni terus menerus aibkan aku. Aku dah cakap aku silap, kenapa tak beri peluang aku berubah? Aku dah tak gunakan kolagen malah aku membuangnya,” ujar Pian Cecupak dipetik sebagai berkata.

“Ini bukti aku buang kolagen. Aku bercakap perkara benar. Sepatutnya pihak berkenaan bertanya kepada Pian, tak perlu buat andaian yang bukan-bukan. Terima kasih kepada pihak itu kerana mengaibkan aku lagi," tambahnya merujuk kepada sebuah blog gosip.

Pada Pian, usah ikutkan perasaan sangat. Hidup sebagai artis memang penuh pancaroba dan Pian pun bukan orang baru dalam industri ni. Bak kata pepatah... Lautan mana yang tak bergelora... bumi mana yang tak ditimpa hujan..! tak gitu?

BACA BERITA PIAN TERDAHULU... sila klik
PIAN RINDU WAJAH ASAL : 2009


Klik untuk imej besar...
No comments: