14 December 2011

WAJAH ANAK & SUAMI AYU DAMIT


Jika Syella Kamaruddin baru-baru ini enggan mendedahkan siapakah gerangan suaminya, begitu jugalah halnya dengan penyanyi Ayu Damit yang terlalu berahsia. Bukan nama dan wajah suami sahaja yang dirahsiakan, malah pernikahan mereka juga dirahsiakan daripada pengetahun umum.

Semuanya gara-gara Ayu pernah meluahkan isi hatinya di media yang dia tidak mahu memperkenalkan suami dan anak-anaknya. Alasan Ayu, ia perkara yang amat peribadi malah pandangan dan pendiriannya itu dikatakan turut disokong oleh suaminya.

Klik untuk imej besar...
Ayu bersama Syarifah Alya Adriana
Namun bak kata pepatah, bangkai gajah yang disorok bawah karpet pasti akan ketahuan jua... dan akhirnya gambar suami Ayu, Syed Fauzi Syed Badaruddin, 24, dan anak mereka terbongkar jua! Semuanya gara-gara mereka sendiri memuat-turun gambar-gambar tersebut dalam laman sosial milik mereka..

Untuk info, anak mereka yang sulung diberi nama Syed Nashrul Haikal, manakala yang paling kecil sekali (lahir pada Julai lalu) diberi nama Syarifah Alya Adriana.

Dengan tersebarnya gambar menarik suami dan anak-anaknya ini, diharap selepas ini beliau tidak 'segan-segan' lagi untuk membawa 'keluarga' ke sebarang majlis penting. Ini kerana, Nabi Muhammad (saw) berkata, “Tidak ada rumah telah dibina dalam Islam lebih dicintai di sisi Allah selain melalui pernikahan.”

Ayu bersama suaminya Syed Fauzi Syed Badaruddin


Syed Nashrul HaikalGAMBAR-GAMBAR LAIN:
No comments: