17 January 2012

BILA LISA & NORA DANISH DITUDUH LESBIAN..!!


Untuk info, gambar-gambar ini adalah gambar lama Nora Danish dan Lisa Surihani yang kemungkinan dirakamkan untuk drama atau filem. Ia pernah disiarkan oleh sebuah laman sembang sekitar bulan Julai 2011, mungkin untuk suka-suka atau sekadar memeriahkan dunia gosip.

Bagaimanapun, apa yang tak sedap ialah apabila ia dihangatkan kembali oleh sebuah blog berita semalam dengan tanda soal apakah Nora dan Lisa lesbian? Persoalan tersebut amat kurang manis disebabkan kita semua tahu bahawa Lisa bakal berkahwin pada 23 Februari ini dengan Yusry... jadi apakah motif blog tersebut?

"Panas... Gambar Lisa Surihani Dalam Aksi Ala-ala Lesbian?"
demikian tajuk blog tersebut...
Mungkinkah empunya blog tersebut kekeringan idea atau sekadar mahu memenuhkan kolum? Malah jika dibaca komen-komen yang diberikan oleh pelawatnya, rata-rata mereka kurang senang dengan 'gosip' lama yang diada-adakan itu.

Untuk pengetahuan, kerja kami bukanlah mencari salah blog lain, tetapi mana yang tidak wajar... tetap tidak wajar dan ia haruslah diperbetulkan. Jadi... sebagai peminat hiburan tanahair, anda tentukan sendiri kewajaran gosip ini..!


GAMBAR LAMA YANG DIGOSIPKAN KEMBALI ITU...

Klik untuk imej besar...


Mungkin sekadar aksi dalam lakonan...
Gambar yang disifatkan peminat sebagai buang tabiat..!


Aikkk... Tam pun ada? ha ha..!


No comments: