18 February 2012

MELIA AIMIELLIA AKHIRNYA KANTOI??


Meskipun menafikan Screenshot video bogel berdurasi 30 saat yang heboh diperkatakan dewasa ini adalah miliknya, namun akhirnya gambar telah menceritakan segalanya. Aksi wanita 18SX yang kononnya 'pelanduk dua serupa' dikesan memakai dua cincin dijari persis dua cincin yang dipakai Melia ketika gambarnya dirakam di Jelajah Festival Filem Malaysia Ke-24.

“Saya menafikan sekeras-kerasnya tentang gosip yang tersebar mengenai diri saya. Selepas melihat gambar tu, hampir tergelak pun ada kerana itu bukan saya. Lucu betul,” ujar Melia dipetik sebagai berkata ketika dihubungi media semalam.

'Gambar bercerita' - klik untuk imej besar...
“Saya agak terkejut dan terkilan sebenarnya, tapi sedikit pun saya tak takut dengan gosip ini sebab itu bukan saya. Saya akan cuba bersihkan nama saya selepas ini, Insyaallah.

“Terserahlah, kalau orang mahu percaya atau tidak. Saya tak paksa orang untuk percaya, hanya orang (Ibu) yang kenal dan rapat dengan saya tahu bentuk tubuh saya,” tambahnya lagi.

Kesimpulannya sekarang, mampukah Melia membersihkan namanya setelah wujudnya bukti-bukti yang didakwa segelintir blog itu? Harap-harap, Melia tabah dan mampu menunjukkan kebenaran dia tidak bersalah bagi menangkis semua dakwaan tersebut. Amin.

No comments: