19 March 2014

GAMBAR DI KELAB MALAM DISEBAR - TAUKE JAMBU KAKI PEREMPUAN?Bukan mudah untuk mengejar populariti dalam dunia hiburan. Baru sahaja menuju puncak, tup tup ada sahaja kontroversi yang melanda.

Demikianlah halnya dengan Tauke Raja Lawak yang menganggotai Kumpulan Jambu. Setelah berada dipuncak jaya, tanpa disangka tiba-tiba gosip melanda apabila dia dikatakan seorang yang gemar bersosial di kelab malam termasuk mendakwanya sebagai 'kaki perempuan'.

Semuanya gara-gara beberapa keping gambar Tauke bersama beberapa orang wanita di kelab malam yang disebar oleh beberapa blog semalam. Melalui gambar yang disebar itu, kelihatan Tauke seolah sedang memeluk seorang wanita dengan mesra sekali.

Bagaimanapun, cubaan pihak media untuk menghubungi Tauke bagi mendapatkan penjelasan semalam tidak berhasil. Ini kerana, difahamkan Tauke sedang sibuk menjalani penggambaran dan sekaligus mematikan telefonnya.

Dalam hal ini, kemungkinan gambar-gambar tersebut adalah gambar lama ketika Tauke masih belum popular lagi. Jom kita bersangka baik. Heh!

Antara gambar yang tersebar di alam maya

         ________________________


No comments: