10 March 2014

HANEZ TIMBANG LAPOR POLIS FB SOKONG LIYANA MANAN"Jika perbuatan pihak terbabit sampai mengancam keselamatan dan membahayakan diri, saya akan membuat laporan polis," begitulah kata Hanez Suraya mengenai laman sosial yang menyokong Liyana Manan.

Tambahnya, ada juga gambar yang dimuat naik tiada kena mengena dengan isu terkini dirinya.

Klik gambar untuk size besar
"Saya memang tidak akan berdiam diri kalau tindakan mereka melampau, sampai memalukan diri dan keluarga saya. Semua orang boleh berkata apa saja yang mereka inginkan sebab mereka tidak tahu kebenarannya," tambah Hanez kepada Berita Harian.

Sebagai makluman, isu rampas suami orang bertambah hangat baru-baru ini apabila Hanez meminta Liyana Manan memohon maaf. Namun Liyana tidak mempedulikan permintaan tersebut hingga membuat Hanez kemudiannya mula berlembut.Dan membuat isu itu makin panas apabila wujud sebuah akaun laman sosial yang mendedikasikan usaha dan sokongan mereka kepada isteri Romie, Liyana Manan.

Akaun tersebut dengan tajuk 'Kami Sokong Liyana Manan' itu sehingga hari ini telah meraih ratusan ribu like. Ia bukan hanya menjadi medan berbahas, malah turut menjadi medan mengetengahkan gambar-gambar lama dan terkini Hanez dan Romie.

Waahhh... hebatnya dorang. Heh!

Gambar diambil dari 'Kami Sokong Liyana Manan'         ________________________


No comments: