27 August 2014

BUAT LAPORAN POLIS - SIAPA AGAKNYA YANG ABBY NAK SAMAN?"Buat yg berkenaan ???? Laporan Polis telah dibuat…. Sy terpaksa kerana tidak mendapat kerjasama dr dot dot dot…. Siapa? Biarlah Sy rahsiakan dulu buat masa ini yer…. Sy bagi ruang & peluang sebaiknya utk selesaikan dgn Sy je….. ‘dia itu’ buat mcm tiada apa2 yg berlalu.. cal tak berangkat, msg tak berbalas.

"Sy tiada cara lain. Tindakan Undang2 yg terbaik. Harap yg berkenaan beri perhatian yer……….. Janji bulan puasa nk selesaikan… tiada. Bulan raya janji lagi… tiada juga. Sudahnya……… Maafkan Sy. Masih ada peluang lagi ni… Cal atau msg Sy dengan kadar segera yer ????" begitulah ayat yang ditulis oleh Abby Abadi ketika membuat lapoiran polis yang diupload melalui IGnya.

Klik gambar untuk size besar
Bagaimanapun, ramai pihak yang masih tak faham apakah tujuan Abby membuat laporan polis tersebut. Ada yang meneka ia mungkin berkaitan dengan bekas suaminya. Eh.. tak selesai lagi ke?

Apa yang dapat kami teka, mungkin Abby tidak mendapat kerjasama daripada pihak yang rapat dengannya dulu. Sebab itulah dia terpaksa buat laporan polis. Agaknyalah!


         ________________________
No comments: