22 January 2015

JANGKITAN BRONKIAL - CHEF WAN DITAHAN DI HOSPITAL GLENEAGLE



Akibat dijangkiti Jangkitan Bronkial, Chef selebriti, Datuk Redzuawan Ismail atau dikenali sebagai Chef Wan terpaksa ditahan di hospital.

Anak Chef Wan iaitu Serina Redzuawan telah mengesahkan berita tersebut menerusi akuan Instagram miliknya.

"Papa please get well soon.. rina & cucu papa doakan papa cepat sihat balik, so sad tak boleh melawat papa. Doktor tak benarkan.. sbb papa kena berehat tak boleh ada guest or family visit.

Klik gambar untuk size besar




"Saya minta peminat dan orang ramai mendoakan ayah saya. Buat sementara waktu, dia tidak boleh menerima tetamu termasuk keluarga kerana dinasihati untuk berehat sahaja," tulis Serina.

Sementara Chef Wan pula sempat juga menulis menerusi IGnya: "My presidential suite room at the Gleneagle hospital is like a hotel pulak. It has its own office, two kitchen area siap dua peti sejuk and 3 TV. Bedroom, Living and asst or Maid TV area jugak.

"I was told all for rm$3,800.00 a night.When i was told mula2 almost nak jatuh pitam terus. Tapi my wonderful AIA Insurance will take care of all that lah. Jika tidak saya sewa maid room tu sahaja lah. This is the beauty of having a good medical coverage. U will never know your rainy days. Sedia kan payung sebelum hujan kan."






         ________________________




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...