29 April 2015

TAKZIAH - KANDUNGAN FIZA HALIM GUGUR SELEPAS HAMIL 7 MINGGUBelum ada rezeki untuk timang anak!

Itulah yang berlaku terhadap Fiza Halim apabila mengalami keguguran anak pertamanya bersama suami Adam AF kira-kira sebulan lalu selepas dia disahkan hamil tujuh minggu.

"Apabila mendapat perkhabaran isteri mengandung sudah tentu saya gembira kerana kehadiran cahaya mata akan mengeratkan lagi kasih sayang kami namun sudah tiada rezeki kami apabila dia mengalami keguguran.

Klik gambar untuk size besar
"Kejadian berlaku pada akhir Mac lalu ketika kandungannya memasuki usia tujuh minggu," ujar Adam atau nama sebenarnya Mohd Aizam Mat Saman, 32, dipetik sebagai berkata.

Tambah Adam, apa yang terjadi dalam rumah tangganya sebelum ini ada hikmah disebaliknya selain ia menjadi pengajaran buat mereka berdua."Alhamdulillah kami kini lebih matang dalam menjalani kehidupan sebagai suami-isteri dan berharap semua dapat mendoakan kebahagian kami," katanya yang ditemui media semalam pada sidang media program Maulid Akbar Selawat Perdana 1436 Hijrah di Hotel Royale Chulan, The Curve, Damansara, Petaling.

Untuk rekod, hasil perkahwinan Fiza terdahulu, dia mempunyai dua orang anak iaitu Ferra Aryana, 6, dan Feeya Adyrra, 5.         ________________________
No comments: