26 July 2015

GARA-GARA BERBIKINI - PUTERI BALQIS DILABEL PENGIKUT YAHUDINama pelakon cilik berbakat besar, Puteri Balqis tiba-tiba panas gara-gara beberapa keping gambarnya berbikini tersebar di laman sosial.

Gambar tersebut mendapat reaksi pelbagai pihak hingga mencetuskan perbalahan antara pengikut di laman Instagram kanak-kanak berusia 7 tahun ini.

Ramai memberikan pandangan berbeza terhadap cara pemakaian pemenang anugerah 'Pelakon Wanita Terbaik Asean' ini malah turut dilabel sebagai pengikut Yahudi.

Klik gambar untuk size besar
Ada juga yang yang menyifatkan perkara sebegini mampu mengundang kepada kegiatan pedofilia yang sebelum ini telah berlaku kepada anak-anak selebriti terkenal seperti Tomok, Harith Iskander dan juga Erra Fazira dan banyak lagi perbalahan yang akhirnya dipadam pada ruangan komen akaun Instagram selebriti kecil ini.

Apa-apa pun, pandangan setiap individu adalah berbeza dan jika dilihat pada beberapa gambar yang dimuat naik di IGnya, Balqis kini sedang menikmati percutiannya dan selaku insan yang waras, janganlah mudah meletakkan penilaian ke atas diri seseorang sebelum melihat diri sendiri.

         ________________________
No comments: